loader

RECOMANDĂRI Logo

Popasuri folclorice: Împreună pentru patrimoniul cultural

Sâmbătă 4 februarie, vă invităm de la ora 16.00 pe TVR3 să revedeți ediția " Urme ale trecutului – Meșteșugul olăritului".

Școala de acasă - Hundorf, la Noaptea Albă a Galeriilor Târgu Mureș

"Picătura de cultură" de la TVR3 ne propune vineri, 3 februarie, de la ora 13:30, o plimbare în expoziția intitulată „Acasă: o lume între uitare și persistență”, a Școlii de Acasă - Hundorf (ȘAH).

Volei din Liga Campionilor şi din campionatul intern, la TVR

Săptămână dedicată voleiului la postul public. Televiziunea Română transmite 5 meciuri de volei în perioada 1-5 februarie: 3 partide din competiția internă și două meciuri din Champions League.

Cântec și poveste: Tezaurul spiritual al Oașului

Cântec și poveste: Tezaurul spiritual al Oașului

publicat: luni, 30 ianuarie 2023

Vineri, 3 februarie 2023, de la ora 15.00,  vă invităm la TVR 3 să revedeți o ediție deosebită a emisiunii "Cântec și poveste”.

Invitație la teatru, duminică la TVR3: „Şcoala nevestelor

Pe 5 februarie de la ora 19.50, pe TVR3 este programat spectacolul cu piesa „Şcoala nevestelor", de Molière, o producție a Teatrului Naţional Târgu-Mureş, în regia lui Cristian Juncu.

”Cântec și poveste” din Valea Bârgăului

”Cântec și poveste” din Valea Bârgăului

publicat: miercuri, 25 ianuarie 2023

Vineri, 27 ianuarie, de la ora 15:00, la TVR 3, emisiunea "Cântec și poveste" a programat un popas folcloric pe Valea Bârgăului.

“Lumea de aproape”: despre hărnicia ucrainenilor din Poienile de sub Munte

Luni, 30 ianuarie, de la ora 17.30, la TVR 3, s-a transmis o ediție a emisiunii “Lumea de aproape” despre hărnicia și priceperea etnicilor ucraineni din localitatea Poienile de sub Munte.

Vocea artistului într-o lume ostilă: adaptare după Bulgakov, la TVR

"Roman teatral (Însemnările unui răposat)", de Mihail Bulgakov, dramatizare, traducere şi adaptare de Vitalie Lupaşcu, a fost propunerea noastră pentru 29 ianuarie: de la ora 20.00 pe TVR3 și de la ora 23.00 pe TVRi.

Memoria locului: Mănăstirea Sf. Ana din Orșova

Memoria locului: Mănăstirea Sf. Ana din Orșova

publicat: miercuri, 25 ianuarie 2023

Emisiunea "Memoria locului" ne-a invitat pe TVR3 sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 17.00, să vizităm Mănăstirea Sfânta Ana din Orșova, într-o ediție pregătită de echipa TVR Craiova.

Program special la TVR3 pe 24 Ianuarie: România s-a născut la Iași

"Cuza Vodă şi România faptului ȋmplinit" este documentarul pe care vă invităm să îl urmăriți pe 24 Ianuarie, de la ora 17.00, în cadrul programelor speciale de la TVR3 care încep la ora 10.30.

0:00 Se întâmplă acum

Producător Miruna Moraru

1:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru