loader
Foto

Galerie foto

Recomandările săptămânii la TVR 3 şi TVR Cluj

Actualitatea socială, sportivă, medicală şi culturală din zona Transilvaniei ne este adusă şi în această săptămână de către colegii de la studioul teritorial Cluj.

 

Gustă Transilvania
Transilvania la zi
Tableta de sănătate
Dincolo de sport

Marţi, 17 februarie, de la ora 17:00, Ovidiu Damian vă prezintă emisiunea-magazin Transilvania la zi, iar de la ora 1:30, emisiunea de actualitate sportivă Dincolo de sport este realizată şi prezentată de Miruna Pop.

Miercuri, 18 februarie, de la ora 18:00, la Tableta de sănătate, Corina Ionuţ discută cu invitaţii săi despre artroze. În studioul TVR Cluj vor fi prezenţi dr.Mihaela Chitea, medic specialist reumatolog şi dr.Claudiu Chitea, şef compartiment, medic primar ortopedie şi traumatologie cu competenţe în chirurgie artroscopică.

Emisiunea Gustă Transilvania de sâmbătă, 21 februarie, ora 16:00, îl are ca invitat pe academicianul Ioan Aurel Pop (rector UBB). În partea a doua a emisiunii putem urmări fragmente din conferinţa „Suflet românesc” susţinută la Cluj de către Dan Puric. Ediția este disponibilă online pe TVR+.

***

Emisiunile pot fi urmărite şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS si Android.

 

17:00 Volei feminin-Campionatul National-Divizia A1-Play-off

*CS Dinamo Bucuresti-Volei Alba Blaj

Comentator Narcis Selaru

Producator Mihai Dionise

Transmisiune directa Bucuresti

19:00 Lumea de aproape

(redifuzare)*Studioul teritorial Timişoara

* Emisiunea abordează subiecte de interes regional şi se adresează unui public larg. Evenimentele importante, precum şi personalităţi de marcă ale regiunii sunt teme ale reportajelor Lumea de aproape.

Producător Cosmin Jitariuc

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Noul sezon al emisiunii "Călător de Meserie" debutează în această săptămână cu povestea cetății din Târgu Mureș, o oază de relaxare, un loc în ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvr3