loader
Foto

“Regatul Sălbatic”: Pentru om şi pentru natură

Dacă cineva e curios să afle care-i “motorul” “Regatului Sălbatic” are ocazia ca în ediția de sâmbătă 18 decembrie să afle în bună măsură. TVR 3, de la ora 20.00.

 

Mihai Ovidiu Enea
Regatul sălbatic

De fapt cred că deja telespectatorii fideli şi-au dat seama că noi vorbim despre natură din perspectiva responsabilităţii. Mai mult decât atât, nu excludem omul din natură pentru că natura însăşi nu o face. Comunităţile oamenilor sunt strâns legate de natură și trebuie să rămână astfel, pentru ca beneficiile să fie pe termen lung şi reciproce.

(w882)

Pentru om şi pentru natură. Începând de astăzi vom diseca episodic o comunitate, pentru a încerca să înţelegem energiile care produc evoluţia odată cu trecerea timpului. Deloc întâmplător am ales Putna. Un loc nu doar încărcat de o istorie aparte a identităţii noastre cât mai ales un ţinut al pădurii şi vietăţilor ei la marginea civilizaţiei.

(w882) eee

Iar pentru că înainte de orice am parcurs cadre naturale de o frumuseţe deosebită, vă împărtăşim nealterate ganduri, trăiri şi dorinţe care au ca numitor comun preţuirea pentru natură ca o garanţie pentru existenţa pe mai departe a civilizaţiei.

Producător Mihai Ovidiu Enea

22:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)
 
„Dăruiește Românie!

Carmen Târnoveanu și invitații săi celebrează peste 40 de ani de eleganță, discreție și profesionalism, care se înscriu în activitatea artistică ...

Colț de Rai pentru urșii bruni la Zărnești | VIDEO

Întreaga poveste a sanctuarului pentru urșii bruni la Zărnești dar și cum au ajuns vedete din toată lumea să îl viziteze descoperiți într-un nou ...

Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

 

#tvr3