loader
Foto

„Regional Café” de la Iaşi

Marţi, de la ora 8:00, Steliana Orăşanu vă aşteaptă cu o cafea regională.

 

Steliana Orăşanu
REGIONAL CAFE

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Este dificil să ai grijă de un copil, iar mulţi dintre adulţi apelează la metodele pe care părinţii lor le foloseau atunci când voiau să-i pedepsească. Un studiu britanic ne arată cum privesc copiii între 5 şi 8 ani bătaia primită de la părinţi. Mihaela Ghircoiaş, psihoterapeut, ne dezvăluie cum funcţionează creierul celor mici şi care este impactul pe care îl au pedepsele asupra lor.

Teatrul Municipal „Bacovia” din Bacău organizează în perioada 8 – 16 aprilie cea de-a XXII-a ediţie a Festivalului Internaţional al Recitalurilor Dramatice „Valentin Silvestru”. Detalii despre inscrieri aflăm de la Doru Mareş, secretar literar al instituţiei de cultură.
Music&Friends a ajuns la a III-a ediţie! Trupe cunoscute ale Iaşului vor cânta pentru a împărtăşi idei muzicale într-un cadru profesionist. Descoperim împreună lista de invitaţi de la organizatorii evenimentului: Bogdan Botez, Silviu Huţanu şi Robert Popescu.
„Regional Café”, de la ora 8.00, pe TVR IaşiTVR 3 şi online pe TVR+.

 

 

10:00 Telescoala in limba maghiara

(redifuzare)*Studioul teritorial Cluj

*Producător Feketelaki Tibor

10:55 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

* Revista presei vechi prezintă, prin tema fiecărei ediții, realitatea din România interbelică, surprinsă prin intermediul fragmentelor extrase din ziarele centrale, regionale sau locale ale epocii, și ilustrate vizual prin imagini de arhiva, fotografii vechi și dramatizări.

Producător Angela Precup

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Noul sezon al emisiunii "Călător de Meserie" debutează în această săptămână cu povestea cetății din Târgu Mureș, o oază de relaxare, un loc în ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvr3