loader
Foto

„Remix" cu We Singing Colors | VIDEO

Am ajuns de la Retro Rock la electro-pop, într-o ediție „Remix" în care ne-am întâlnit cu trupa We Singing Colors și pe care v-am invitat să o revedeți la TVR 3, sâmbătă, 4 septembrie, ora 23:00.

 

Remix

Proiectul Rockul Carantinei a descoperit nu doar piese din tezarulul rockului românesc, ci și muzicieni din generația pop-rock la putere.

(w882) W SC live

Cazul soliștilor de la We Singing Colors este probabil și cel mai evident, dat fiind remake-ul după Rodion G.A. - „Stele și Lumini” O încercare curajoasă a lui Andrei Hațegan și a Roxanei Niculae, susținuți electro de Victor Popescu (Brazda lui Novac), care l-au impresionat pe compozitorul Rodion-Ladislau Roșca, trecut de curând în neființă.

(w882) R R

Așa că, după un post scriptum al concertului eveniment Retro Rock (cu preluări facultative ale diverșilor instrumentiști și soliști din proiect, care n-au intrat în filmul final, dar nu puteau lipsi din emisiunea Remix), rubrica principală a ediției, ce o veți revedea sâmbătă, 4 septembrie, ora 22.00, este dedicată duo-ului Roxana Niculae & Andrei Hațegan, nucleu trupei We Singing Colors.

(w882) Disc

O formație plecată aparent ca side-project The Amsterdams (unde cânta deja Andrei), dar care și-a croit într-un timp relativ scurt propria voce pe o scenă electro-pop românească valoroasă, plină la refuz în ultimul deceniu. Urcușul a fost abrupt și neașteptat, după un debut la clubul Control între prieteni.

(w882) W SC londo

Grupul underground românesc We Singing Colors a ajuns să cânte într-un timp relativ scurt pe scenele Festivalului „Peninsula”, dar și din India, Bulgaria, Republica Moldova, Marea Britanie, Spania, Serbia, Ungaria, Slovenia, Japonia, Tunisia...

(w882) Bulgaria

Credite foto: Facebook, Maximum Rock

***

Un articol de Doru Ionescu

21:00 Cântec şi poveste

*Best of *Studioul teritorial Iasi

Producător Horia Gumeni

21:50 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

* Revista presei vechi prezintă, prin tema fiecărei ediții, realitatea din România interbelică, surprinsă prin intermediul fragmentelor extrase din ziarele centrale, regionale sau locale ale epocii, și ilustrate vizual prin imagini de arhiva, fotografii vechi și dramatizări.

Producător Angela Precup

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Noul sezon al emisiunii "Călător de Meserie" debutează în această săptămână cu povestea cetății din Târgu Mureș, o oază de relaxare, un loc în ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvr3