loader
Foto

Galerie foto

Remix: Paul Ilea, Scarlet Aura și manifeste antirăzboinice | VIDEO

Sâmbătă, 7 mai 2022, de la ora 22, la TVR3, Doru Ionescu v-a oferit un Remix electro şi metal-rock cu Paul Ilea şi Scarlet Aura.

 

Remix

Ediţia Remix debutează în forţă cu două manifeste antirăzboinice primite de la Iris şi Horea Crişovan.

După un portret dorit demult de realizatori, dar realizat şi difuzat abia în preajma pandemiei, Paul Ilea revine în emisiunea noastră printr-o rubrică de întâmpinare a noului său disc. Nu al cincilea cu SenSor, ci primul solo – „Atlantis” (live, în Tenerife, pe malul oceanului).

(w882) 3

(w882) 4

Iar vizită acasă la electro-muzician nu se putea lăsă, că şi în 2019, fără o mică demonstraţie cu cea mai proaspătă achiziţie a sa, instrumentul care a revoluţionat muzică, astăzi... remixat la rândul său: sintetizatorul lui Robert Moog!

(w882) 5

Grupul metal-rock Scarlet Aura face de ani buni o figură frumoasă pe scenele ţării, dar şi pe cele din străînătate. Discuri conceptuale, romane fantasy, concerte şi turnee, uneori în deschiderea unor titulaturi legendare ale rockului internaţional – totul se leagă impresionant, aproape ameţitor.

(w882) t

(w882) g

În 18 decembrie 2021, la final de pandemie, un concert în clubul bucureştean The Pub a făcut posibil un reportaj Remix, având în lidera solistă Aura Dănciulescu un interlocutor plin de farmec, adrenalină... şi rock!

(w882) 2

Credite foto: arhive personale

22:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)
 
„Dăruiește Românie!

Carmen Târnoveanu și invitații săi celebrează peste 40 de ani de eleganță, discreție și profesionalism, care se înscriu în activitatea artistică ...

Colț de Rai pentru urșii bruni la Zărnești | VIDEO

Întreaga poveste a sanctuarului pentru urșii bruni la Zărnești dar și cum au ajuns vedete din toată lumea să îl viziteze descoperiți într-un nou ...

Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

 

#tvr3