loader
Foto

Galerie foto

Remix, o lansare cu cântare: IRIS - „Lumea toată e un circ”

Sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 22:00, participăm pe TVR 3 la o lansare specială. După șase ani de la ultima apariție discografică, IRIS revine cu un nou disc - „Lumea toată e un circ”.

 

Remix

După șase ani de la ultima apariție discografică, IRIS s-au întors cu un nou disc de studio. Compozițiile au început să apară în urmă cu doi ani, timp în care formația refăcută a susținut și un concert de gală, la împlinirea a 40 de ani de existență.

(w882)

Fanii trupei știu cu siguranță componența: alături de cei doi fondatori Nelu Dumitrescu (baterie) și Nuțu Olteanu (chitară, voce) și de claviaturistul Relu Marin (piesă de bază din 2002), au apărut Costi Sandu (solist vocal), Andrei Bălașa (chitară, înlocuindu-l pe Alin Moise), George Costinescu (bass) și invitat Cristi Dumitrescu (baterie, substituindu-l pe tatăl său, în perioada unor probleme de sănătate).

(w882)

Concertul de lansare din 23 octombrie 2018 a fost filmat de Dragoș Burlacu (Buzău Live Music) și oferit și emisiunii „Remix”. O ediție specială, care alătură fragmente din videoclipurile lansate până acum („Lumea toată e un circ”, „Poți spune orice”, „Poveste fără sfârșit”) noilor piese înregistrate în concert: „Căruța cu paiațe”, „Cercul vieții”, „Vrem timpul înapoi”, „Voi sunteți Iris”... Firește, nu lipsesc câteva din hiturile trupei, emisiunea sfârșind apoteotic cu „Trenul fără naș”, „Cei ce vor fi” și „Iris”!

Credit foto: Andrei Bălașa, Universal

 

18:00 Se întâmplă acum

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

Transmisiune directă

19:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", a fost difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

 

#tvr3