loader
Foto

Schi și gastronomie germană la Cârlibaba | VIDEO

Emisiunea „ Descriptio Moldaviae" din 25 martie ne-a invitat să găsim noi motive pentru a ne îndrăgosti de zonele din nordul țării, unde putem face turism.

 

Descriptio Moldaviae - România în bucate

Destinația din această ediție pregătită de TVR Iași este Cârlibaba, localitate de munte aşezată  pe Valea Bistriței Aurii, la hotarul dintre  Bucovina şi Maramureş.

Raluca Aftene face echipă la schiat si degustat cu trei  împătimiţi ai sporturilor de iarnă:

(w882) Carlibaba

Gheorghe Sologiuc - creator de conținut și unul dintre fondatorii platformei Bucovina, te iubesc, o pagină care vrea să te convingă  că nu există loc  mai frumos în ţara asta decât ţinutul fagilor.

Daniel van Soest -  la fel de îndrăgostit de Bucovina şi de munţii României. Cetăţean olandez, de profesie antropolog, Daniel locuieşte acum la Cârlibaba și este proprietarul unei pensiuni din zonă.

Gabi Bujor - fost sportiv de performanţă şi omul care a pus Cârlibaba pe harta turismului de iarnă, după ce a amenajat aici, în 2017, un domeniu schiabil.

După schi, recuperăm caloriile pierdute. Din meniu, delicatese din gastronomia germană gătite de Simona Cervenschi.

(w882) Carlibaba

***

Producător: Raluca Aftene

TVR Iași

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)
1:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător, prezentator Miruna Moraru

 
România, în sezonul grevelor. Cum impactează economia?

Aceste întrebări și-au primit răspunsul în ediția emisiunii „Forum Economic”, marți, 6 iunie, de la ora 16.00, în direct la TVR3 și TVR Craiova.

Situațiile de criză

Situațiile de criză

publicat: marţi, 06 iunie 2023

Despre cum să gestionăm situațiile de criză în economie și finanțe aflăm în ediția emisiunii „Forum economic” de vineri, 9 iunie, de la ora ...

„Dăruiește Românie!”: O ediție specială la TVR 3

Carmen Târnoveanu v-a invitat luni, 5 iunie, de la 18.00, la TVR 3, să urmăriți emisiunea „Dăruiește Românie!” într-o ediție specială cu Dida ...