loader
Foto

Selfie: Cristina Dobrescu-Dragu | VIDEO

Povestea de viață a Cristinei Dobrescu-Dragu, inginer horticol și creator de bijuterii prin tehnica soutache, o aflăm sâmbătă, 12 februarie, de la ora 10.00, la TVR 3.  

 

Selfie

Cristina Dobrescu-Dragu este o femeie puternică și talentată. Iubește în egală măsură florile și soutache-ul. A avut o viață cu suișuri și coborâșuri, dar a reușit să treacă cu fruntea sus peste toate încercările dificile. Este inginer horticol, însă și-a exploatat latura creativă și îndemânarea și s-a apucat de soutache. Acum din mâinile ei ies bijuterii unice, extrem de frumoase, pe care le trimite în întreaga lume.

Emisiunea poate fi urmărită și la TVR Timișoara după următorul program: luni, 07 februarie, ora 20.30 (premieră), marți, 08 februarie, ora 12. 00, sâmbătă, 12 februarie, ora 17.30, duminică, 13 februarie, ora 12.00.

Realizator: Roxana Morun

8:00 Monocrom

*Studioul teritorial Timişoara

*Monocrom prezintă spațiul urban în general, în mod special pe cel din Timișoara. Poveștile sunt despre prezent, dar și despre trecut, despre această îmbinare a timpurilor din care a rezultat un spirit al locului unic, irecognoscibil în alt oraș. Sunt filme conduse de un singur personaj și pornesc de la preocuparea acestuia, de la carțile și articolele pe care le-a scris, filmele și fotografiile pe care le-a realizat. Titlul emisiunii este justificat de imagine, care conține mult alb-negru. Toate episoadele au un aspect unitar, fiecare episod fiind introdus prin prezentarea realizatorului.

*Teatrul de copii si tineret Timisoara „Merlin”-75 de ani

Producător Ionela Gogoţ

8:30 Biruitorii

(redifuzare)*Studioul teritorial Tg.Mureş

* Părintele arhimandrit Ioan Iovan, partea I

Producători Lacrima Balint, Coralia Matea

 
Gheorghe Roșoga - „Vorbe de duh, povestiri cu tâlc”

Cartea interpretului Gheorghe Roșoga și cariera lui artistică sunt subiectele reportajului din ediția „Lumea de aproape" de marți, 23 aprilie, de ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Matematica în universul adolescenței, un exercițiu propus în „Lumea de aproape

Miercuri, 24 aprilie, de la ora 17.30, pe TVR3 puteți urmări un reportaj pregătit de TVR Iași, despre întrecerile, problemele și mizele elevilor.

 

#tvr3