loader
Foto

Silvia Dumitrescu în deschiderea noului sezon al emisiunii “Dăruiește Românie!”

Silvia Dumitrescu, un artist iubit de noi toți, ne-a făcut bucuria de a fi împreună sâmbătă, de la 13.30, la TVR 3, în prima ediție a sezonului 8 al emisiunii “Dăruiește Românie!”, prezentată de Carmen Târnoveanu.

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

Așa cum o știm, o explozie de energie, Silvia Dumitrescu a venit în emisiunea Dăruiește Românie! pentru a împărtăși momente fabuloase dintr-o poveste de succes, pe parcursul căreia am fost martorii afectivi ai atâtor emoții.

(w882) carmen si

Este extraordinar că eu și acum, după atâția ani, când îmi aud melodiile, când le cânt, când vorbesc despre ele, trăiesc cu aceeași intensitate, cu aceeași bucurie, ca și cum n-ar fi timpul acesta la mijloc, spune artista Silvia Dumitrescu.

(w882) cs magicia

(w882)

Începând din acest sezon, în emisiunea Dăruiește Românie!, pentru prima dată într-un format de divertisment, vom descoperi artiști fie consacrati, fie tineri pe drumul carierei, cu talent și speranta în fața orizontului fabulous numit scenă, recunoscuți, îndeosebi, în orașele în care își trăiesc arta, dar care, mulți dintre ei, abia acum, vor descoperi bucuria întâlnirii cu publicul larg, bucuria întâlnirii cu dumneavoastră, telespectatorii TVR 3.

(w882) Silvia pe

Mă bucur să fiu lângă tineri talentați, îmi sunt foarte dragi. Și eu am elevi, de fapt, doar eleve, deocamdată. Îmi place să predau și consider că e important ce se întâmplă aici, ce faceți aici, pentru un artist la început de drum poate fi o șansă extraordinară. Îmi amintesc atâția oameni minunați pe care și eu i-am cunoscut aici, în TVR. Da, aplaud tinerii artiști, vreau să îi cunosc, de aceea mă bucur să fim împreună în această emisiune, spune Silvia Dumitrescu.

(w882) carmen si

(w882)

Daca vreți să aflați și prin ce teste de “magie” a trecut artista la provocarea magicianului Andrei Gârjob, vă invităm să urmăriți emisiunea Dăruiește Românie!, sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 13.30, la TVR 3.

(w882) silvia si

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

***

Foto credit: Mihaela Petre

Realizator: Carmen Târnoveanu

Regizor tv : Manuela Apostol

14:00 Tableta de sănătate

*Studioul teritorial Iaşi

* Medici de diferite specialități vin în studioul TVR Iași cu cele mai bune indicații și recomandări, temele alese fiind întotdeauna de actualitate. În plus, în această emisiune promovăm reușitele medicale din zona Moldovei, un stil de viață echilibrat și importanța prevenției.

Adolescența, o întrebare fără răspuns?

Producător Claudia Dănăilă

14:55 FILLER

*ABC-ul democratiei *Studioul teritorial Iaşi

*Personalități care expun o idee pe care o consideră crucială pentru înțelegerea politicii.

Producator Ovidiu Mihaiuc

 
Disbioza, ediție specială

Disbioza, ediție specială "NutriInfo"

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Disbioza, un cuvânt mic, dar cu impact uriaș în sănătatea noastră. Este momentul să îi acordăm atenția cuvenită. Nu rata ediția specială ...

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

"Schițe urbane", la TVR Târgu Mureș și TVR 3

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O ediție a emisiunii "Schițe urbane" a fost difuzată luni 15  aprilie, la TVR Târgu Mureș - ora 18.20. O puteți urmări, în reluare, vineri, pe ...

 

#tvr3