loader
Foto

Galerie foto

Sunteţi pregătiți să dăruiți Românie?

Ați revăzut o ediție ”Dăruiește Românie!” în care Carmen Târnoveanu i-a avut ca invitați pe: VH2, Ștefan Stan, Daniela Nane, Nicola, Cristina Nichita, Trupa de teatru Actharsis și Trupa de dans AnyMagical. Pe 10 iulie, de la ora 21, la TVRi.

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

”Dăruiește, Românie” spune povestea unui loc de care, fără îndoială, indiferent în ce parte de lume sunteți, vă este dor. Astfel, TVR Internațional continuă, îndrăznim să credem, cu cea mai frumoasă și emoționantă provocare, aceea de a dărui Românie.

În această ediție, Gabriel Dorobanțu, Brio Sonores, Tavi Colen, și Ana Calciu s-au aflat pe scenă și, de-acolo, au vorbit despre țara lor. Pregătiți-vă pentru mărturisire, emoție și bucurie.

"Pentru mine, serile de vineri sunt cele mai frumoase pentru că ne reîntâlnim cu românii de pretutindeni și împreună dăruim Românie", spune Carmen Târnoveanu, moderatorul emisiunii. Ne vedem vineri seară, de la 21.00, la TVR Internaţional şi pe TVR+.

(w882) Carmen Tâ

Cu ”Dăruieşte Românie!” ne dorim să găsim un timp bun pentru povestea noastră, ca români, un timp în care să avem răgaz să ne bucurăm unii de alţii, să privim cu încredere spre noi, spre originile noastre, spre ţara noastră.

moderator și realizator: Carmen Târnoveanu

producător: Raluca Amzăr

director de imagine: Emil Stan

regizor tv: Manuela Apostol

***

Redifuzare TVR Internaţional: 10 iulie 2020, ora 21:00 şi 11 iulie, orele 04:30 şi 12:30 (ora României)

Ediția se difuzează simultan și pe TVR Moldova.

 

Redifuzare TVR Internaţional 10.07.2020 ora 21:00 şi 11.07.2020 orele 04:30 şi 12:30 (ora României)

Simultan TVR Moldova.

2:00 La sfatul popular

Producător Ştefan Stănescu

3:50 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

Producător Angela Precup

 
Popasuri folclorice: Împreună pentru patrimoniul cultural

Sâmbătă 4 februarie, vă invităm de la ora 16.00 pe TVR3 să revedeți ediția " Urme ale trecutului – Meșteșugul olăritului".

Școala de acasă - Hundorf, la Noaptea Albă a Galeriilor Târgu Mureș

"Picătura de cultură" de la TVR3 ne propune vineri, 3 februarie, de la ora 13:30, o plimbare în expoziția intitulată „Acasă: o lume între uitare ...

Volei din Liga Campionilor şi din campionatul intern, la TVR

Săptămână dedicată voleiului la postul public. Televiziunea Română transmite 5 meciuri de volei în perioada 1-5 februarie: 3 partide din ...