loader
Foto

„Tango interbelic românesc” cu Analia Selis

"Picătura de cultură" pregătită de Petronela Moraru pentru această săptămână ne-a adus o întâlnire muzicală de înaltă clasă, cu Analia Selis și noul ei proiect. La TVR3, vineri, 28 octombrie, de la ora 13.30.

 

Picătura de cultură

Îndrăgita cântăreață Analia Selis a revenit pe scena Filarmonicii de Stat din Târgu-Mureș cu un nou proiect muzical. „Tango interbelic românesc” cuprinde piese celebre, de la „Vrei să ne-ntâlnim sâmbătă seara”, până la faimoasa „Zaraza”, puse, însă, pe ritmuri de tango argentinian pentru că "amprenta tangoului argentinian pune mai bine în valoare mesajul textelor", spune Analia Selis.

După câştigarea locului 3 la Festivalul „Cerbul de aur” în 2004, Analia Selis a intrat în atenţia publicului prin proiectele sale de succes prin care a dorit să promoveze tangoul argentinian: „Vă place Tango?”, „Tango Simfonic”, „ArgEnTango” și „Piazzolla Simfonic”.

(w882) Analia Sel

Îndrăgita cântăreață argentiniană a revenit în 2022 pe piața muzicală autohtonă cu un nou proiect: „Tango interbelic românesc”. Noul proiect muzical s-a născut din dorința artistei de a se apropia mai mult de publicul românesc.

Orchestra Simfonică a Filarmonicii de Stat din Târgu-Mureș a fost condusă de dirijorul Radu Popa, care colaborează cu instituția muzicală de peste 25 de ani. Maestrul dirijor se declară îndrăgostit de muzica românească și nu ezită să dea curs invitațiilor de colaborare în proiecte care promovează muzica autohtonă.

(w882) Radu Popa

***

Studioul TVR Târgu-Mureș

Producător: Petronela Moraru

9:00 Ziua buna de la Iasi

*Studioul teritorial Iaşi(simultan TVR Iasi)

*Unim romanii peste Prut

Moderatori :Raluca Aftene & Laura Lucescu

Producător Horia Gumeni

Transmisiune directă

9:55 Teleshopping-Publicitate

 
Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", a fost difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu se difuzează marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

 

#tvr3