loader
Foto

Tradiții pascale la TVR3, în ediții speciale „Din Arhiva TVR"

Vă lansăm invitația de a petrece alături de TVR 3, cu ediții speciale „Din Arhiva TVR", dedicate folclorului românesc autentic. Duminică, 5 mai, de la ora 20.00 și luni, 6 mai, de la ora 10.00.

 

Irninis Miricioiu
Din arhiva TVR

Unde e mai bine să fim, în zi sfântă, decât acasă, alături de oameni dragi?

Tocmai de aceea, ne-am gândi să vă lansăm o invitație irezistibilă, de a petrece alături de TVR 3 cu două ediții speciale, dedicate folclorului autentic românesc.

(w882) Arhiva pop

Astfel, în duminica Paștelui, Irninis Miricioiu s-a pregătit îndelung pentru a vă oferi o seară memorabilă în compania celor mai frumoase cântece și dansuri tradiționale, interpretate de musafirii noștri veniți din toate colțurile țării.

(w882) Arhiva pop

Printre artiștii care s-au prins în hora noastră se numără:  Ion Ghițulescu, Elena Merișoreanu, Viorica Flintașu, Elisabeta Turcu Juverdeanu, Nicolae Datcu, Ștefan Deaconița,  Saveta Bogdan, Aurel Pădureanu, Angelica Stănescu, Paulina Irimia Morărița, Adrian Olaru, Dan Lazăr, Maria Stănescu, Cătălin Maximiuc, Florin Grigore, Ioan Chirilă, Ionuț Daniel Aramitu, Paula Babalîc, Ionuț Sîrbu, Floriana Pliundra, Silvia Ene, Victoria Meițescu, Stelian Hristea, Anca Mihaela Carp, Ștefania Luzinschi și Ioana Penciuc.

(w882) Arhiva pop

Alături de ei, talentații tineri ce alcătuiesc Ansamblul „Mugurelul” din Cernavodă sub bagheta instructorului coregraf Mariana Mazilu vor oferi o mostră din tradițiile minorităților etnice din zona Dobrogei, aromâni, greci și lipoveni.

Pentru a ne bucura de a doua zi a Paștelui, căci orice sărbătoare autentică ține trei zile, exact ca în basmele populare românești, alți musafiri de renume ai cântecului popular se strâng la masa de Paște: Brândușa Covalciuc, Valeria Arnăutu, Marioara Man Gheorghe, Corina Dragomir,  Elena Chirică, Daniela Bărbuceanu, Andrei Dinu, Cristina Candalea, Camelia Lăzanu și tânărul Edan Cojocaru.

(w882) Arhiva pop

Aceste ediții speciale „Din Arhiva TVR" vor fi o călătorie printre sunetele și dansurile care definesc frumusețea și autenticitatea folclorului românesc.

(w500) P arhiva

0:00 Vine Cluju’ pe la noi (R)

* Studioul teritorial Cluj

* Editie speciala

Prezentator şi realizator Sergiu Vitalian Vaida

Producător Radu Puşcaş

(Reluare)

1:30 Documentar-ISLANDA-CU BICICLETA IN DESERT (R)

* Studioul teritorial Cluj

* Producător Ovidiu Pop

(Reluare)
 
De sărbători, Dăruiește Românie!

De sărbători, Dăruiește Românie!

publicat: sâmbătă, 04 mai 2024

Carmen Târnoveanu v-a așteptat alături de invitați speciali, în edițiile de sărbătoare ale emisiunii ”Dăruiește Românie!”, miercuri, 1 mai, de ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

Pe „Drumul lui Leșe

Emisiunea „Drumul lui Leșe" a adus sâmbătă, 4 mai, pe TVR 3 de la ora 21.00, o nouă ediție în care Grigore Leşe a susținut un dialog de împăcare ...

 

#tvr3