loader
Foto

Trupe din industria muzicală românească, într-o nouă ediție „Dăruiește Românie!"

Carmen Târnoveanu s-a întâlnit cu cele mai iubite trupe din industria muzicală românească, sâmbătă, 27 mai, ora 13.30, în emisiunea  „ Dăruiește Românie!" pe TVR3.

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

Trupa Publika aniversează 15 ani de viață în emisiunea „Dăruiește Românie!"

Trupa Publika a luat fiinţă în anul 2008, odată cu apariţia albumului "Unde eşti". Trupa Publika a mai lansat piesele: "Unde eşti', "Ochii tăi', "Căzut din nori", "Yesterday", "Tot ce vreau" şi "Mai stai". Publika este o trupa pop-rock, înființată de solistul Ionuș Ruscior. Formată acum din trei membri (Ionuț – voce, Alex – tobe, Bebe – chitară bas), Publika a lansat de-a lungul timpului două discuri (“Unde ești” și “Unde ești DeLuxe edition”), a concertat în peste 2.000 de evenimente live în toată țara și a primit nominalizări la premii importante din industria muzicală. În 2020, Publika a lansat cel mai recent single în Marea Britanie, fiind recunoscuți și remarcați de presa britanică de specialitate.

(w882) Publika

Heaven a fost o formație de muzică pop-dance din România, fondată în anul 2005. Grupul s-a bucurat de succes odată cu lansarea discului single de debut, intitulat “Pentru totdeauna”, care a câștigat poziții înalte în clasamentele de specialitate. Primul album marca Heaven, care poartă numele O Parte Din Rai, a apărut în România anului 2006. Formată în prima parte a anului 2005, de către Roxana Postelnicu împreună cu sora ei, Adina Postelnicu, formația Heaven a cunoscut imediat succesul. În prima parte a anului 2007, trupa Heaven a colaborat cu formația americană de muzică pop No Mercy în vederea producerii unui nou disc single, intitulat „Let's Dance”. La finele aceluiași an Heaven a primit un nou premiu MTV RMA, de această dată la categoria „Best Website” .

(w882) Publika

Cu o activitatea care a cunoscut diverse formule de scenă, Heaven a înregistrat succese extraordinare, melodiile trupei fiind ascultate în țară și în străinătate.

(w882) Heaven

Astăzi, Adina Postelnicu duce mai departe numele Heaven, prin activitatea artistică pe care o desfășoară, reușind, în continuare, să înregistreze succese memorabile și să capteze dragostea publicului.

(w500) Noni

Noni, considerat și supranumit multă vreme "Copilul minune al muzicii ușoare românești", aduce pe piața muzicală din România și în fața publicului, cel mai proaspăt album. Noni a revenit în industria muzicală după o pauză timp de câtiva ani. A lansat un videoclip intitulat “'Noapte de vară”.Noapte de vară este o piesă care s-a născut natural, spontan, cu și din emoții, fără a fi forțată sau având o poveste dusă la extrem. Noni este oricum o persoană căreia îi place să se îndrăgostească, prin urmare totul a decurs de la sine. Povestea piesei este conturată de un videoclip special, în ton cu ultima noapte de vară și cu nuanțe de început de toamnă”, rturisește artistul.

De curând, din nou pe piața muzicală din România, Body&Soul aniversează două decenii de viață, chiar în emisiunea „Dăruiește Românie!" din 27 mai. Trupa Body&Soul a luat naștere în anul 1993, iar membrii formației, George, Laurențiu, Florin, Lucian și Bogdan, au debutat ca dansatori înființând o trupa de dans, timp de trei ani mergând în turnee naționale alături de vedete autohtone.

(w882) Body

În 1996, compozitorul Mihai Alexandru este cel care a descoperit că băieții au și calități vocale și i-a încurajat să înființeze și o trupă de muzică dance cu același nume. Între timp, Lucian, unul din membrii trupei, se hotărăște să își părăsească colegii și astfel Body&Soul rămâne în patru: George, Laurențiu, Florin și Bogdan.

În vara anului 1997, Body&Soul debutează oficial pe scena muzicală românească, luând parte la Festivalul de la Mamaia, unde primesc și Premiul de Originalitate la secțiunea Interpretare.

Tot în vară, dar de aceasta dată în anul 1999, Body&Soul aduce pe piață primul lor album muzical, intitulat ”Pot să-ți dau” precedat de single-ul „Cum aș putea”, lansat în luna mai a aceluiași an. În iulie 2000, grupul lansează cel de-al doilea album, numit „Super”, în colaborare cu Bobby Stoica (orchestrație) și Dan Badea (versuri).

(w882) body

Succesul nu se lasă așteptat, iar single-ul „Super femei” devine hit-ul verii 2000, urmând ca în toamnă să iasă pe piață o noua piesă Body&Soul, „Băieții știu ce vor”. După trei turnee naționale, trupa lansează un al treilea extras de pe albumul „Super”, „Chiar dacă vei pleca”, timp în care începe lucrul la un nou album.

La TVR 3, Body & Soul au venit pentru a ne împărtăși cele mai frumoase experiențe trăite pe scenă, pe parcursul unei cariere în care s-au bucurat și se bucură de recunoașterea și dragostea publicului.

(w500) Magician

Alături de artiștii invitați, în emisiunea „Dăruiește Românie!" din 27 mai ne-am întâlnit și cu Magicianul Augustin Mihăilă care ne-a suprins, evident, cu spectaculoase momente de magie.

„A dărui, a oferi înseamnă să faci bine ceea ce ai tu de făcut. Profesor, doctor, artist, jurnalist, toți dăm ceva înapoi societății, țării în care ne-am născut, în măsura în care facem cu simț de răspundere ceea ce știm să facem, ceea ce am învățat să facem, adică propria meserie. Despre asta este vorba. Fiecare invitat, prin ceea ce este, prin ceea ce face, dăruiește, dă mai departe lumii ceva din ce a realizat, ceva din propria devenire. Iar propria devenire este fundamental amprentată de identitate, deci, în cazul nostru, de România", spune Carmen Târnoveanu, moderatorul și realizatorul emisiunii.

(w882) Partial in

Foto credit: Mihaela Petre

***

Sezonul 9 al emisiunii „Dăruiește Românie!" vă așteaptă. Sâmbăta, ora 13.30, TVR 3

***

Realizator: Carmen Târnoveanu

Director de imagine: Valentin Purza

Regizor tv: Manuela Apostol

(w882) Final Carm

17:00 Volei feminin-Campionatul National-Divizia A1-Play-off

*CS Dinamo Bucuresti-Volei Alba Blaj

Comentator Narcis Selaru

Producator Mihai Dionise

Transmisiune directa Bucuresti

19:00 Lumea de aproape

(redifuzare)*Studioul teritorial Timişoara

* Emisiunea abordează subiecte de interes regional şi se adresează unui public larg. Evenimentele importante, precum şi personalităţi de marcă ale regiunii sunt teme ale reportajelor Lumea de aproape.

Producător Cosmin Jitariuc

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Noul sezon al emisiunii "Călător de Meserie" debutează în această săptămână cu povestea cetății din Târgu Mureș, o oază de relaxare, un loc în ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvr3