loader
Foto

TVR 3 și-a lansat grila de toamnă de Sfântul Dumitru

Sergiu Vitalian Vaida a deschis grila de toamnă a TVR 3 printr-o ediţie eveniment a emisiunii " Vine Cluju‘ pe la noi" pe 26 octombrie.

 

UPDATE: Emisiunea este disponibilă pe TVR+

Partea I
Partea a II-a

Noutăţi în grila TVR 3

Grila de toamnă a TVR 3 aduce telespectatorilor, pe lângă programe consacrate, şi câteva titluri noi. Unul dintre acestea este Gândeşte verde, emisiune pe teme ecologice, difuzată de luni până vineri, de la ora 18.00, de fiecare studio teritorial în parte.

Tot din această toamnă, telespectatorii TVR 3 au ocazia să descopere, alături de Dan Păvăloiu şi echipa TVR Cluj, locuri nebănuite şi pitoreşti din zonă, în fiecare sâmbătă după-amiază. Dan Păvăloiu călătoreşte Cu tigaia în spate şi află reţete inedite din partea locului. TVR Cluj completează şi seria de emisiuni pe teme sportive de la TVR 3, cu Ora de sport, difuzată în fiecare marţi seară.

Studioul TVR Târgu-Mureş propune, din două în două săptămâni, sâmbăta seara, Picătura de cultură, ca o reţetă indispensabilă pentru o minte sănătoasă. Emisiunea se difuzează alternativ cu o altă producţie ce-şi propune să deschidă minţi şi suflete, Cu cărţile pe faţă, realizată de TVR Craiova.

Programul de sâmbătă dimineaţă de la TVR 3 este completat cu două noi emisiuni pe teme religioase: studioul TVR Timişoara ne invită să urmărim un Dialog spiritual, iar TVR Iaşi ne aşteaptă pe Pridvoarele credinţei.

Duminica, de la 18.30, TVR Iaşi aduce Români fără frontiere şi Identitate Basarabia, alte două programe noi în grila TVR 3, difuzate alternativ.

Emisiuni consacrate la TVR 3

Aşa cum şi-a obişnuit telespectatorii, TVR 3 începe dimineaţa cu Regional café. Continuă emisiunile de călătorie Drumuri aproapeNatură şi aventurăLa pas prin Oltenia,Descriptio Moldaviae, precum şi cele de cooking: Ca la mama acasăSarea în bucateŢăst Show. Muzica este reprezentată, în continuare, în programul TVR 3, de Cântec şi poveste sau Cap de afiş, iar sportul are dedicate, pe lângă transmisiunile propriu-zise de competiţii, şi emisiunile deja consacrate - În prelungiriSchimb de paseArena.

Problemele din viaţa tinerilor, aspecte importante de sănătate publică sau evenimente culturale sunt reflectate, şi în această toamnă, la Regionalia sau în cadrul Caravanei TVR 3, iar seria documentară Vânătorul de enigme aduce noi legende ce se împletesc cu adevăruri ştiinţifice sau istorice.

Rialiti Şoc şi Piper pe limbă ocupă în continuare serile de sâmbătă ale telespectatorilor TVR 3, iar cele de duminică sunt dedicate, şi acum, teatrului românesc, întâlnirilor cu personalităţi la Ghici cine vine la cină? sau momentelor memorabile Din arhiva TVR.

8:00 Telematinal

(II) (simultan TVR Moldova)

Moderatori: Anatol Guzic, Alexandrina Vrîncean

Producător Luminița Popa

Transmisiune directă

8:55 Teleshopping-Publicitate

 
„Dăruiește Românie!

Carmen Târnoveanu și invitații săi celebrează peste 40 de ani de eleganță, discreție și profesionalism, care se înscriu în activitatea artistică ...

Colț de Rai pentru urșii bruni la Zărnești | VIDEO

Întreaga poveste a sanctuarului pentru urșii bruni la Zărnești dar și cum au ajuns vedete din toată lumea să îl viziteze descoperiți într-un nou ...

Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

 

#tvr3