loader
Foto

Finala concursului de muzică populară „Mariana Drăghicescu”

Joi, 6 noiembrie, de la ora 20:00, emisiunea „Cântec şi poveste”, de la TVR 3, a fost dedicată Festivalului de muzică populară „Mariana Drăghicescu”, ediţia a XII-a, care s-a desfăşurat între 18 şi 21 septembrie 2014.

 

Cântec și poveste

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Tineri solişti cu vârste între 17 şi 35 de ani concurează pentru trofeul Festivalului Mariana Drăghicescu. Acompaniamentul muzical este asigurat de orchestra Ansamblului Profesionist Banatul din Timişoara, dirijată de Sebastian Roşca.

Festivalul reprezintă nu doar un omagiu artistic adus celei mai iubite interprete de muzică populară bănăţeană, ci şi o reală posibilitate de lansare de tinere talente, dornice să se afirme pe scena artei tradiţionale româneşti.

8:00 Telematinal

(II) (simultan TVR Moldova)

Moderatori: Anatol Guzic, Alexandrina Vrîncean

Producător Luminița Popa

Transmisiune directă

8:55 Teleshopping-Publicitate

 
„Dăruiește Românie!

Carmen Târnoveanu și invitații săi celebrează peste 40 de ani de eleganță, discreție și profesionalism, care se înscriu în activitatea artistică ...

Colț de Rai pentru urșii bruni la Zărnești | VIDEO

Întreaga poveste a sanctuarului pentru urșii bruni la Zărnești dar și cum au ajuns vedete din toată lumea să îl viziteze descoperiți într-un nou ...

Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

 

#tvr3