loader
Foto

Ultimele Rusalii cu Episcopul Florentin

Sâmbătă, 19 iunie, de la ora 10, a fost difuzată pe TVR3 o nouă ediție a emisiunii ”Spirit si credință”.

 

Liana Goța
Spirit și credință

La Sărbătoarea Coborârii Spiritului Sfânt, ne-a spus povestea cu împăratul şi merele. Ca să înțelegem cealaltă poveste: cu esențele tari care se țin în sticluțe mici.

De Sărbătoarea Rozelor am făcut o vizită ghidată între trandafirii Mănăstirii Congregației Surorilor Maicii Domnului. Înainte vin spinii apoi urmează petalele. Nu invers!

La Sărbătoarea Cincizecimii de astăzi, au trecut cinci luni de la plecarea Episcopului...

Ce "n-a intrat la montaj" a fost vizita în sera cu răsaduri din grădina mănăstirii. Îmi pare nespus de rău... Era atât de preocupat de o mică plantă plăpândă şi fără prea multe şanse de afirmare între celelalte, ca povestea rățuştii urâte transformată ulterior în lebădă, încât cameramanul meu, fascinat la rândul său de procedeul poveste-în-poveste, a uitat să filmeze...

Vă las aici şi un desen realizat şi semnat de Preasfințitul Florentin.

(w882)

Liana GOȚA

20:00 La sfatul popular

* Cine are pe telefon Skype, Zoom sau TiK ToK...ATENŢIE! Căutaţi emisiunea asta! Viaţa unei comune sau a unui oraş pusă în lumina unei noi abordări, unice în peisajul media: ce are, ce face, ce pierde şi ce câştigă omul trăind în locul în care trăieşte! Modernizarea drumurilor, abandonul şcolar, folclor şi tradiţii păstrate, locurile de muncă pierdute şi plecarea în bejania ”diasporei”, şcoli cu wc-ul în fundul curţii şi proiecte de investiţii aducătoare de pâine pe masa românului... talente nedescoperite şi valori recunoscute de toţi. Primarul, locanicii, oamenii de afaceri, preotul sau dascălul din sat, din oraşș... din capitala ţării, toţi vor fi în direct la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII LA SFATUL POPULAR!

Producător Ştefan Stănescu

Transmisiune directă

21:50 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

* Revista presei vechi prezintă, prin tema fiecărei ediții, realitatea din România interbelică, surprinsă prin intermediul fragmentelor extrase din ziarele centrale, regionale sau locale ale epocii, și ilustrate vizual prin imagini de arhiva, fotografii vechi și dramatizări.

Producător Angela Precup

 
Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", a fost difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

 

#tvr3