loader
Foto

Galerie foto

Un nou popas folcloric maramureșean la ”Cântec și Poveste”

Vineri, 20 octombrie, la ora 15.00, la TVR 3, a început un nou sezon al îndrăgitei emisiuni "Cântec și Poveste" cu un popas folcloric maramureșean, însoțiți de o tânără și foarte valoroasă interpretă din acest ținut: Maria Mihali.

 

Alexandru Pugna
Cântec și poveste

Urmărind emisiunea și bucurându-ne de glasul fără egal, frumos timbrat, al tinerei noastre interprete, o să ne asigurăm de faptul că, spre bucuria noastră, mai avem încă tineri ce-și asigură cu mare responsabilitate misiunea de mesageri ai cântecului nostru tradițional.

(w882)

Crescută într-o familie unde valorile noastre tradiționale au fost așezate la loc de cinste, Maria Mihali și-a descoperit destul de târziu valoarea glasului său sau poate emoțiile și timiditatea au determinat-o să iasă în fața publicului mult mai târziu decât au făcut-o alți interpreți.

(w882)

Dar, atunci când a apărut printre slujitorii cântecului tradițional maramureșean, a fost ca o revelație, cucerind și publicul larg, dar și specialiștii din domeniu.

(w882)

(w882)

Despre dragostea sa pentru cântecul propriu-zis, dar mai ales pentru pricesne, cântecele religioase tradiționale, despre realizări și proiecte, despre modele de interpreți și despre lumea minunată a satului maramureșean, o să aflați lucruri inedite în această ediție, ce deschide un nou sezon al celei mai îndrăgite emisiuni de folclor de la TVR 3 și TVR Cluj - CÂNTEC și POVESTE.

(w882)

(w882)

Prezentator si realizator: Alexandru Pugna

Producător: Radu Anghel

20:00 La sfatul popular

* Cine are pe telefon Skype, Zoom sau TiK ToK...ATENŢIE! Căutaţi emisiunea asta! Viaţa unei comune sau a unui oraş pusă în lumina unei noi abordări, unice în peisajul media: ce are, ce face, ce pierde şi ce câştigă omul trăind în locul în care trăieşte! Modernizarea drumurilor, abandonul şcolar, folclor şi tradiţii păstrate, locurile de muncă pierdute şi plecarea în bejania ”diasporei”, şcoli cu wc-ul în fundul curţii şi proiecte de investiţii aducătoare de pâine pe masa românului... talente nedescoperite şi valori recunoscute de toţi. Primarul, locanicii, oamenii de afaceri, preotul sau dascălul din sat, din oraşș... din capitala ţării, toţi vor fi în direct la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII LA SFATUL POPULAR!

Producător Ştefan Stănescu

Transmisiune directă

21:50 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

* Revista presei vechi prezintă, prin tema fiecărei ediții, realitatea din România interbelică, surprinsă prin intermediul fragmentelor extrase din ziarele centrale, regionale sau locale ale epocii, și ilustrate vizual prin imagini de arhiva, fotografii vechi și dramatizări.

Producător Angela Precup

 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

„Lumină din lumină”

„Lumină din lumină”

publicat: marţi, 30 aprilie 2024

Spectacolul extraordinar „Lumină din lumină” este transmis în două ediții speciale ale emisiunii „Cap de afiș”: la TVR 3 - joi, 2 mai, respectiv ...

În așteptarea Luminii, la „Cântec și Poveste

În așteptarea Luminii, la „Cântec și Poveste"

publicat: marţi, 30 aprilie 2024

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 15.00, la TVR 3, vă invităm la o ediție specială a emisiunii „Cântec și Poveste", dedicată cântărilor ...

 

#tvr3