loader
Foto

Un „Remix” cu două aniversări

Nicu Alifantis & Zan 25 plus şi Celelalte Cuvinte 40. În 11 decembrie, de la ora 22:00, la TVR 3.

 

Remix

La sfârşitul lunii noiembrie, Nicu Alifantis a lansat împreună cu grupul Zan, printr-un eveniment la Teatrul Dramaturgilor Români din Bucureşti, o culegere de melodii compuse pe versuri de Leonid Dimov: „Leoneed is Love”.

(w882)

Ocazie pentru emisiunea „Remix” să pună în pagină o sumă de interviuri, filmate în septembrie 2020 în parcul „A I Cuza” din Bucureşti, pentru o rubrică dedicată unui sfert de veac de fiinţare a grupului Zan.

(w882)

Virgil Popescu, Sorin Voinea, Răzvan Mirică, Relu Biţulescu, Victor Panfilov şi Lyuben Gordievski vin cu amintiri remixate despre începuturile şi parcursul unui supergrup apărut iniţial pentru un „Voiaj”… Arhivele aparţin turneului filmat pentru TVR 2 în 2002: „Neuitatele femei”.

În decembrie 2021 se împlinesc 40 de ani de la naşterea grupului rock orădean Celelalte Cuvinte. O formaţie apărută în studenţia timişoreană a membrilor fondatori, care a făcut valuri puternice în muzica românească… inclusiv după încheierea studiilor.

(w882)

(w882)

Trupa a fost însoţită de-a lungul ultimelor decenii de echipa „Remix” în mai multe momente importante, culminând cu momentul lansării ultimului disc de studio „Stem” (TVR Media), acompaniat de videoclipul „Zmeie”.

(w882)

(w882)

Concertul aniversar on-line de la Timişoara va putea fi văzut de oriunde, aşa cum s-a întâmplat şi în martie cu acela din clubul bucureştean „3 Beţivi bar”, care a făcut posibil reportajul „Remix” din această ediţie. Intervievaţi: Călin Pop, Marceal Breazu, Marius Pop şi Leontin Iovan. Se adaugă Ovidiu Roşu, Tiberiu Pop, Ionel Marchiş şi Florian Pittiş în cele două ediţii „Integralele Remix – Celelalte Cuvinte: 25 plus” postate de curând pe youtube TVR.

 

Tuturor artiştilor din această ediţie, tradiţionala noastră urare: La Mulţi F-Ani!

Credite foto: arhive personale, facebook

Producător: Doru Ionescu

14:00 Tableta de sănătate

*Studioul teritorial Cluj

*Emisiune dedicată informaţiei şi educaţiei unui spectru larg de telespectatori având în vedere însăşi sintagma ce dă titlul. Subiectul fiecărei emisiuni este astfel conceput încât să satisfacă, pe cât posibil, toate gusturile în materie de informaţie medicală şi, în acelaşi timp, să transmită ”în direct” un mesaj puternic privind stilul de viaţă sănătos prin dietă, exerciţiu fizic, echilibru mental şi spiritual. În fapt, este vorba despre o scurtă incursiune în secretele unei afecţiuni, desecretizate cu ajutorul unui invitat de marcă.

Prezintă Corina Ionuţ

Producător Adriana Vitan

Transmisiune directa

14:55 FILLER

*ABC-ul democratiei *Studioul teritorial Iaşi

*Personalități care expun o idee pe care o consideră crucială pentru înțelegerea politicii.

Producator Ovidiu Mihaiuc

 
„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu se difuzează marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

15 ani fără Valeria Peter Predescu

15 ani fără Valeria Peter Predescu

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie 2023, de la ora 15:00, la TVR 3, vă invităm să urmăriți o ediție cu totul specială a emisiunii "Cântec și Poveste".

22 aprilie,

22 aprilie, "Ziua Pământului" | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ce-i dăruim planetei de ziua ei? Cum îndreptăm răul făcut prin poluare şi defrişări? Cum se măsoară calitatea aerului? Am căutat răspunsuri ...

 

#tvr3