loader
Foto

Unde mergem în vacanță?

Vineri, 19 mai, de la ora 16:00, la TVR 3, Andrada Gorog a propus o discuție referitoare la modul în care ne putem gestiona bugetul pentru vacanțe.

 

Forum economic

Invitații acestei ediții sunt Alina Chirilă, economist și coach și Silviu Cîrciu, reprezentantul unei agenții de turism.

Printre temele abordate se numără:
- prețurile pachetelor turistice în țară și în străinătate;
- trucuri prin care se pot face economii în timpul anului pentru perioada vacanțelor;
- cele mai căutate destinații turistice;
- importanța unui buget suplimentar pentru posibilele urgențe din timpul vacanțelor;
- modalități prin care pot fi evitate cheltuielile inutile atunci când vrem să ne bucurăm de un sejur reușit, dar și să economisim.

.
(w882)

Emisiunea este difuzată:

Marți, 16 mai, de la ora 18:45, la TVR Târgu Mureș

Vineri, 19 mai, de la ora 16:00, la TVR 3.

 

 

17:00 Memoria locului

*Studioul teritorial Craiova

* Curtea de Argeș, vechea capitală a Țării Românești
Vă invităm să călătorim în vechea cetate de scaun a Țării Românești, unde primii voievozi , Basarabii, și-au clădit curțile domnești și au transformat locul într-un important centru religios la sud de Carpați. Cele mai vechi biserici din Muntenia le găsim aici. Domnitori ai Țării Românești și familiile regale ale României îşi au mormintele tot aici. Biserica Domnească, Mănăstirea Curtea de Argeș sau Palatul Episcopal reprezintă repere ale istoriei neamului românesc.

Producător Simona Carauleanu

17:30 În prelungiri

*Studioul teritorial Timişoara

*Emisiunea prezintă actualitatea sportivă , problemele sportului din zonă, sportul de ieri şi de azi prin prezenţa în studio a unor personalităţi sportive în activitate sau unor foste glorii ale sportului, materiale filmate şi invitaţi despre ramuri sportive mai puţin cunoscute şi practicate.

Producător Florin Mihoc

 
Gheorghe Roșoga - „Vorbe de duh, povestiri cu tâlc”

Cartea interpretului Gheorghe Roșoga și cariera lui artistică sunt subiectele reportajului din ediția „Lumea de aproape" de marți, 23 aprilie, de ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Matematica în universul adolescenței, un exercițiu propus în „Lumea de aproape

Miercuri, 24 aprilie, de la ora 17.30, pe TVR3 puteți urmări un reportaj pregătit de TVR Iași, despre întrecerile, problemele și mizele elevilor.

 

#tvr3