loader
Foto

Va pierde omul în fața Inteligenței Artificiale?

„Lumea de aproape" a venit cu o ediție propusă de Studioul teritorial TVR Craiova, despre Inteligența Artificială, marți, 13 februarie, de la 17.30, pe TVR3. Răspunsurile și dialogul au avut-o protagonistă pe cercetătoarea Smaranda Belciug.

 

Lumea de aproape

Inteligența artificială (IA) este considerată „o tehnologie determinantă a viitorului”. Va pierde omul în fața Inteligenței Artificiale sau Inteligența Artificială  în fața omului ? Este un fake news faptul că Inteligența Artificială va distruge lumea?  Ce este exact IA și cum ne influențează deja viața?

Sunt întrebări la care ne-a răspuns, cu argumentele expertului, Smaranda Belciug, premiată la Gala Capital - Top 100 Performeri în Medicină. Smaranda Belciug este cercetător de la Universitatea din Craiova și a câștigat premiul „Mihai Drăgănescu” al Academiei Române pentru cărțile „Inteligența Artificială în cancer” și „Inteligența Artificială în sistemul medical”.

(w882) AI

Smaranda Belciug coordonează un proiect care vizează folosirea Inteligenței Artificiale pentru descoperirea anomaliilor congenitale la făt.

***

TVR Craiova

Producător: Marga Bulugean

8:00 Telematinal (R)

(II) (simultan TVR Moldova)

Moderatori: Anatol Guzic, Alexandrina Vrîncean

Producător Luminița Popa

Transmisiune directă

(Reluare)

8:55 Teleshopping-Publicitate

 
Pe meleaguri maramureșene cu ”Cântec și poveste”

Pe meleaguri maramureșene cu ”Cântec și poveste”

publicat: marţi, 27 februarie 2024

Vineri, 1 martie, la TVR 3, începând cu ora 15:00, vă oferim un mărțișor muzical - folcloric, adus în spațiul emisiunii "Cântec și Poveste" de ...

Marți, 27 februarie, de la ora 16.00, la TVR Craiova și TVR 3, Luiza Paraschivu ne-a oferit o nouă ediție "Forum Economic".

Ziua bună de la Iași, o ediție despre pasiune | VIDEO

Ziua bună de la Iași, o ediție despre pasiune | VIDEO

publicat: marţi, 27 februarie 2024

Raluca Aftene v-a invitat marți, 27 februarie, la o ediție "Ziua bună de la Iași" despre pasiune.

 

#tvr3