loader
Foto

Valeria Arnăutu, la „Cântec și poveste”

De la ora 15.00, în ediția din 9 iunie a emisiunii „Cântec și poveste” am ajuns pe meleaguri bănățene însoțiți de povestea cântecului interpretei Valeria Arnăutu, cunoscută și îndrăgită solistă a cântecului popular din zona Banatului de munte.

 

Cântec și poveste

Vom trăi împreună cu invitata noastră emoțiile prilejuite de mărturisiri sincere despre primii săi pași în lumea cântecului, despre încercări, nădejdi și bucurii trăite de-a lungul unui drum greu, dar frumos, parcurs în minunata lume a cântecului popular românesc.

(w882)

Amintiri deosebite despre colegi de cântec, dirijori și redactori alături de care a realizat lucruri importante, pentru a promova cântecul neamului său bănățean.

(w882)

Vom afla și noutăți despre proiectele sale de viitor, gândite pentru a pune în lumină folclorul Banatului de munte și nu numai.

(w882)

O emisiune pentru sufletul dumneavoastră, prin care o să  cunoașteți mult mai bine Omul și Artistul Valeria Arnăutu, ascultând povestea cântecelor sale, mărturisită cu emoție și nostalgie multă.

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)

1:50 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

Muzică populară în programele de Paști de la TVR3

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

TVR3 vă propune să înveseliți mesele de sărbătoare cu muzică din toate zonele folclorice ale țării. De duminică, 5 mai, de la ora prânzului, când ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

 

#tvr3