loader
Foto

"Vara pentru voi", la TVR Craiova și TVR 3 | VIDEO

Ați urmărit o ediție "Vara pentru voi", marți, 2 iulie, în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3. O emisiune realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

 

Luiza Paraschivu
Vară pentru voi

.
Este perioada examenelor și a emoțiilor, atât pentru elevii care susțin aceste teste educaționale, cât și pentru părinți. Cum gestionăm aceste trăiri? Cum facem să ne învingem emoțiile și să reușim? Ne-a explicat Conf. dr. SILVIA PUIU, consilier pentru dezvoltare personală.

.
MARINA ALINA PANDURU
este singura femeie instrumentist din cadrul Ansamblului Folcloric „Maria Tănase” Craiova. Marina cântă la nai, instrument de care este pasionată din copilărie.

(w882)Am dat o fugă și la EURO2024, să luăm “pulsul” suporterilor, înaintea meciului România – Olanda. Am văzut care este atmosfera în Germania, dar și în Gorj, la Polovragi, unde se fac pregătiri speciale pentru această seară.

 

 

9:30 Locuri, oameni si comori

*Best of

Producator Emilia Nicolaescu

9:55 Teleshopping-Publicitate

 
Spectacolul „Paiaţele”, o fantezie după A.P. Cehov, propunerea TVR în serile de teatru din această săptămână | VIDEO

Teatrul Naţional de Televiziune a pregătit pentru zilele de 17 și 21 iulie spectacolul cu piesa „Paiaţele”, adaptare după A.P. Cehov. Comedia ...

Fizica pe înțelesul tuturor | VIDEO

Fizica pe înțelesul tuturor | VIDEO

publicat: marţi, 16 iulie 2024

Am urmărit o ediție "Vară pentru voi", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR 3. Emisiune realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Sezonul estival „Dăruiește Românie!

Vara aceasta, vineri de vineri, Carmen Târnoveanu îi întâmpină pe invitații emisiunii „Dăruiește Românie!" în locuri de poveste, decupate ...

 

#tvr3