loader
Foto

„Vin aici ca la un țărm fericit" - Ioan Holender, la „Iașii marilor iubiri" | VIDEO

O ediție a emisiunii „Iașii marilor iubiri" pe care ați putut-o revedea marți, 23 mai, pe TVR3 de la ora 13.05, l-a avut în centrul dialogului de suflet pe muzicianul Ioan Holender, fost director al Operei de Stat din Viena.

 

Iașii marilor iubiri

Ioan Holender, cetățean de onoare al Iașilor, vine la Iasi și ne oferă un interviu exclusiv.

Dincolo de personajul prestigios, am descoperit căldura unui om modest care s-a îndrăgostit de Iași foarte târziu, pentru că foarte târziu a ajuns aici, după ce călătorise pe aproape întregul pământ.

A ajuns la Iași, ca la un țărm fericit, odihnitor.

***

Studioul TVR Iași

Producător: Oana Lazăr

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)
1:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător, prezentator Miruna Moraru

 
România, în sezonul grevelor. Cum impactează economia?

Aceste întrebări și-au primit răspunsul în ediția emisiunii „Forum Economic”, marți, 6 iunie, de la ora 16.00, în direct la TVR3 și TVR Craiova.

Situațiile de criză

Situațiile de criză

publicat: marţi, 06 iunie 2023

Despre cum să gestionăm situațiile de criză în economie și finanțe aflăm în ediția emisiunii „Forum economic” de vineri, 9 iunie, de la ora ...

„Dăruiește Românie!”: O ediție specială la TVR 3

Carmen Târnoveanu v-a invitat luni, 5 iunie, de la 18.00, la TVR 3, să urmăriți emisiunea „Dăruiește Românie!” într-o ediție specială cu Dida ...