loader
Foto

Rockeri de viţă nobilă la Remixul de sâmbătă seara

Emisiunea „Remix” v-a adus o colecție 1997 – 2004 de hituri  Vița de Vie, în ediţia de s âmbătă, 11 iunie, la TVR 3 de la ora 22:25.

 

Remix

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Într-un an în care grupul Vița de Vie a susținut, în 20 februarie, concertul aniversării a două decenii de existență și pregătește - pentru 29 octombrie – lansarea unui nou disc, TVR 3 difuzează o emisiune retrospectivă filmată în 2004, la Club A, cu ocazia unui concert din seria „Remix – Rock Forum”.

(w882) In februar

(w882) 20 - cei t

(w882) Sigla

Una dintre cele mai bune înregistrări live din portofoliul emisiunii, în momentul în care formația reînregistra opt single-uri pentru un disc.

Emisiunea mixează videoclipuri (oficiale și producții TVR) și secvențe live din Clubul Arhitecturii cu arhive inedite: Asterisc (grupul new-wave optzecist ai cărui membri aveau să se reinventeze, după 1989, cu Vița de Vie, Proconsul ori Parlament), concerte cu chitariștii Sorin Lazăr „Vrabie” și Eugen Vasile „Jojo” ori cu basiștii Sorin Vasile „Pepino” și Mircea Preda „Burete”.

(w882) Penultima

(w882) Penultima

Sunt trecute în revistă caseta de debut „Rahova”, „Fenomental”-ul album secund, CD-urile „Exxtra”și „Doi” – practic treptele consacrării naționale a trupei, devenită un etalon pentru toată generația rockului alternativ din România.

(w882) Penultima

(w882) Componenta

Componența grupului din iunie 2004: Adrian Despot – voce și chitară acustică, Sorin Dănescu – claviaturi, Cezar Popescu – chitară, Mircea Preda – bas și Sorin Tănase – tobe.

(w882) Dupa emisi

Fotografii de arhivă: Vița de Vie și Club A

***

Realizator Doru Ionescu

***

Emisiunea poate fi urmărită şi în live streaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

8:55 Teleshopping-Publicitate

9:00 Ziua buna de la Iasi

*Studioul teritorial Iaşi(simultan TVR Iasi)

*Unim romanii peste Prut

Moderatori Raluca Aftene & Laura Lucescu

Producător Gabriela Baiardi

Transmisiune directă

 
Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", a fost difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

 

#tvr3