loader
Foto

Vine Crăciunul cu ”Cântec și Poveste"!

În așteptarea acestei mari sărbători, atât de dragă românului, vineri, 22 decembrie,  de la ora 15.00, la TVR 3, în spațiul emisiunii "Cântec și Poveste", v-am invitat să pregustați frumusețea și măreția sărbătorii.

 

Alexandru Pugna
Cântec și poveste

Ne-am bucurat de COLINDE INEDITE, de pe Valea Țibleșului, toate extrem de vechi și valoroase, prin mesajul profund teologic ce-l poartă. Multe dintre ele fac parte din culegerile PS Episcop Macarie Drăgoi, de pe Văile Țibleșului.

Alături de Alexandru Pugna, realizatorul acestei emisiuni și care în această ediție a fost și interpret, au fost o parte dintre membrii grupului "COLINDĂTORII NĂSĂUDENI": Paul Ban, Ionuț Zăgrean, Viorel David, tineri interpreți ai cântecului năsăudean. Am venit în fața dumneavoastră cu adevăratele colinde ce au însoțit întotdeauna românul și creștinul în această perioadă.

Să așteptăm Crăciunul cum se cuvine, bucurându-ne de frumusețea mesajului creștin din colindele țăranilor noștri, adevărate "pagini de Evanghelie" scrise și cântate de strămoșii noștri, pentru a aduce preamărire și mulțumire bunului Dumnezeu.

Prezintă: Alexandru Pugna
Producator: Radu Anghel

22:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaților

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)
 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

„Lumină din lumină”

„Lumină din lumină”

publicat: marţi, 30 aprilie 2024

Spectacolul extraordinar „Lumină din lumină” este transmis în două ediții speciale ale emisiunii „Cap de afiș”: la TVR 3 - joi, 2 mai, respectiv ...

În așteptarea Luminii, la „Cântec și Poveste

În așteptarea Luminii, la „Cântec și Poveste"

publicat: marţi, 30 aprilie 2024

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 15.00, la TVR 3, vă invităm la o ediție specială a emisiunii „Cântec și Poveste", dedicată cântărilor ...

 

#tvr3