loader
Foto

Vineri debutează sezonul 9 al emisiunii "Drumul lui Leşe"

În 21 septembrie, de la ora 21.00, la TVR 3, urmăriţi prima ediţie din noul sezon al programului unic de televiziune - semnat de muzicologul Grigore Leşe. Invitata sa în această săptămână este Oana Sârbu.

 

Grigore Leşe
Drumul lui Leșe

Repornim la drum. Drumul lui Leşe, sezonul 9. Începem în forţă pentru că prima ediţie o aduce în Studioul Bocăneţ pe îndrăgita interpretă Oana Sârbu. Alături de Grigore Leşe, cei doi ne promit o ediţie încărcată de emoţie şi mărturisiri de suflet, muzică live şi fragmente inedite din seria de reportaje LA PORŢILE CERIULUI.

Drumul lui Leşe este un program în care se îmbină armonios  dezbaterea, monologul şi actul artistic ancorat în realitatea autohtonă şi universală. Este o emisiune croită în jurul unui personaj carismatic, care debordează de vitalitate şi care reuşeşte să transmită publicului mesaje clare, făcându-l, în acelaşi timp, cu umorul specific, să gândească şi să se redescopere.

Moderator: Grigore Leşe

Redactori: Sandrino Gavriloaia, Sorina Soare

Producător: Sînziana Miloşoiu

Realizator: Grigore Leşe

17:00 Telejurnal regional

* Studioul teritorial Cluj

* La TVR 3 adunăm cele mai importante ştiri locale într-un jurnal naţional. Din Oltenia în Transilvania, din Banat în Moldova, dăm românilor ce este al românilor: ştirile lor despre viaţa lor.

Producatori: Nicoleta Moldovan, Andrei Biro

Transmisiune directă

17:30 Lumea de aproape

*Studioul teritorial Tg.Mureş

*Emisiune tip talk-show, care își propune să aducă în prim-plan realitatea zonală.

Proiecte 2024

Producător Lacrima Balint

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Noul sezon al emisiunii "Călător de Meserie" debutează în această săptămână cu povestea cetății din Târgu Mureș, o oază de relaxare, un loc în ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvr3