loader
Foto

Galerie foto

Volei din Liga Campionilor şi din campionatul intern, la TVR

Săptămână dedicată voleiului la postul public. Televiziunea Română transmite 5 meciuri de volei în perioada 1-5 februarie: 3 partide din competiția internă și două meciuri din Champions League.

 

Reprezentantele României în Liga Campionilor la volei feminin, Alba Blaj și CSM Târgovişte au meciuri decisive pentru locul 2 în grupă, ambele pe teren propriu.

Ardelencele, campioanele României, își doresc revanşa în faţa franţuzoaicelor de la Volero Le Cannet, după înfrângerea la limită din meciul din Hexagon. Partida Alba Blaj-Volero Le Cannet se va juca miercuri, 1 februarie, în Sala Sporturilor din Târgu Mureș, Polivalenta din Blaj nefiind încă terminată. Urmărim meciul în direct la TVR 2, de la ora 18.55, cu comentariul jurnalistului Dragoş Cojocaru.

(w882)

Trupa din Blaj, liderul Campionatului Național, va întâlni formația care a reușit event-ul în Franța sezonul trecut și are în componenţă 13 jucătoare străine, dintre care 6 din Rusia.

CSM Târgovişte are o misiune imposibilă joi, 2 februarie, în compania uneia dintre favoritele la titlu, Eczacibasi Dynavit Istanbul, echipă cu un palmares impresionat: fosta câștigătoare a Ligii Campionilor, de două ori primul loc la Campionatul Mondial al Cluburilor, dar şi cu 3 cupe CEV cucerite. Meciul CSM Târgovişte - Eczacibasi Dynavit Istanbul se vede la TVR 3, de la ora 23.58, cu comentariul lui Narcis Şelaru.

În Liga Campionilor la volei feminin, ediţia 2022/2023, participă 20 de echipe, împărţite în cinci grupe. Primele clasate se vor califica în sferturile de finală ale competiţiei, iar ocupantele locurilor 2 din fiecare grupă şi cel mai bun loc 3 vor disputa un playoff de calificare în faza „sferturilor".

Miercuri, 1 februarie, sâmbătă și duminică, 4 şi 5 februarie sunt programate 3 mari derbiuri bucureștene, partide de mare orgoliu, între formații care își doresc un loc pe podium în acest sezon. Cel mai tare meci se anunță încleștarea dintre echipele Steaua și Dinamo, echipe care se află pe primele locuri în divizia A la volei masculin, la egalitate de puncte, departajate de setaveraj (raportul dintre numărul seturilor câștigate și cele pierdute la volei).

„La feminin, feroviarele, care şi-au consolidat serios echipa în iarnă, aducând trei jucătoare de top, au nevoie de puncte ca de aer, pentru a se apropia de careul de aşi, în perspectiva play-off-ului. Dinamo, locul 2, este însă revelația turului Diviziei A și a demonstrat că, într-o zi bună, poate câștiga în faţa oricui", spune comentatorul sportiv Dragoş Cojocaru.

Volei masculin Rapid – Steaua – miercuri, 1 februarie, ora 15.00, în direct la TVR 3

Volei feminin Rapid – Dinamo – sâmbătă, 4 februarie, ora 17.30, în direct la TVR 3

Volei feminin Steaua – Dinamo – duminică, 5 februarie, ora 15.00, în direct la TVR 3

credit foto: FB Alba Blaj

4:00 Toţi împreună (R)

*Studioul teritorial Cluj

*Emisiune în limba maghiară *Studioul teritorial Cluj

Producător Feketelaki Tibor

(Reluare)

5:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător, prezentator Miruna Moraru

 
Gheorghe Roșoga - „Vorbe de duh, povestiri cu tâlc”

Cartea interpretului Gheorghe Roșoga și cariera lui artistică sunt subiectele reportajului din ediția „Lumea de aproape" de marți, 23 aprilie, de ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Matematica în universul adolescenței, un exercițiu propus în „Lumea de aproape

Miercuri, 24 aprilie, de la ora 17.30, pe TVR3 puteți urmări un reportaj pregătit de TVR Iași, despre întrecerile, problemele și mizele elevilor.

 

#tvr3