loader
Foto

Voleiul feminin se joacă în direct la TVR 3

Întâlnirea dintre CSO Voluntari 2005 şi CS Volei Alba Blaj, din etapa a doua a returului Ligii Naţionale, se vede pe 20 ianuarie, de la ora 16.00.  

 

După ce a ratat calificarea în playoff-ul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor în urma partidei jucate la Mioveni în compania campioanei Ucrainei, SC Prometey Dnipro, CS Volei Alba Blaj revine în competițiile interne sâmbătă, 20 ianuarie, când va întâlni, în deplasare, CSO Voluntari, într-un meci din cadrul etapei a XIII-a a Diviziei A1 feminin. Partida comentată de Narcis Şelaru va fi transmisă în direct la TVR 3, de la ora 16.00.

(w882) volei alba

„Campioana en-titre Volei Alba Blaj încearcă să-şi apere titlul, acum este doar pe locul 3 în clasamentul în care conduce Rapid. Voluntari este pe locul 7 deocamdată, dar ştie că în București, Volei Alba a pierdut 0-3 şi cu Rapid, şi cu Dinamo şi va încerca să producă surpriza şi să ajungă aproape de podium”, explică jurnalistul TVR Narcis Şelaru, comentatorul întâlnirii de la Sala Polivalentă Gabriela Szabo din Voluntari.

(w882) CSO Volunt

Întâlnirile anterioare ale celor două echipe – atât din Divizia A a Campionatului Naţional, cât şi cele din Cupa României – au fost dominate de campioana României, astfel că CSO Voluntari speră la o mare revanşă în meciul de sâmbătă. Dacă etapa a doua a returului va aduce o răsturnare de situaţie vedem pe 20 ianuarie, de la ora 16.00, la TVR 3.

 

Foto: Facebook Volei Alba Blaj, FaceBook CSO Voluntari

17:30 Lumea de aproape

* Studioul teritorial Cluj

* Despre fashion cu Raluca Avram si Mirela Grindean, designer

Producator Ovidiu Damian

17:55 Teleshopping-Publicitate

 
Programe speciale de Paşte, la TVR

Programe speciale de Paşte, la TVR

publicat: luni, 29 aprilie 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Provocările antreprenorilor mureșeni | VIDEO

Provocările antreprenorilor mureșeni | VIDEO

publicat: luni, 29 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, la "Forum economic"  am urmărit o ediție despre provocările antreprenorilor mureșeni.

De la Măru-n Timișoara | VIDEO

De la Măru-n Timișoara | VIDEO

publicat: luni, 29 aprilie 2024

Spectacol aniversar Zorica Savu - 30 de ani de cântec și 30 de ani TVR Timișoara! Miercuri, 1 mai, de la ora 19:00, la TVR Timișoara, și luni, 6 ...

 

#tvr3