loader
Foto

Art Pass: Expo 2020 Dubai

Sâmbătă, 18 decembrie, de la ora 15.30, sunteți invitați să urmăriți, pe TVR3, o ediție specială a emisiunii Art Pass.

 

Art Pass

Pornim într-o călătorie imaginară în Dubai, acolo unde are loc expoziția mondială Expo 2020 Dubai, eveniment ce reunește o sută nouăzeci și două de țări.

(w882)

De la artă la industrie, de la turism la comerț si comunicații, tot ce are fiecare țară mai bun poate fi găsit, până în 31 martie 2022, în Dubai, la prima expoziție mondială găzduită vreodată de o țară arabă.

(w882)

România nu lipsește, desigur, iar pavilionul țării noastre și-a întâmpinat deja vizitatorii cu o serie de evenimente foarte interesante. Pavilionul României a devenit locul în care tradițiile, folclorul și produsele de artizanat s-au întâlnit cu realitatea augmentată și designul de produs.

(w882)

Mai mult, au avut loc concerte și întâlniri prin care curioșii au putut afla mai multe despre țara noastră, natura ei și oamenii creativi de aici.

Deschiderea pavilionului s-a bucurat de prezența unor oaspeți internaționali, dornici să afle mai multe despre România.În prima lună de la deschiderea oficială a Expo 2020 Dubai, Pavilionul României, dezvoltat în jurul conceptului „New Nature”, a fost vizitat de aproximativ 125 de mii de persoane, a găzduit 122 de spectacole oferite de artiști români, 73 de ateliere interactive, 3 evenimente economice și a fost vizitat de 11 delegații oficiale și de numeroase personalități din diferite domenii.

(w882)

Conceptul pavilionului, „New Nature”, a fost ales pentru a aduce în atenția publicului internațional istoria relației României cu natura, din perspectivă culturală și științifică.

(w882)

Așadar, sâmbătă, 18 decembrie, de la ora 15.30, pe TVR3, aveți parte de o primă vizită la Expo 2020 Dubai, locul în care o sută nouăzeci și două de țări și-au dat întâlnire pentru a celebra inovația și creativitatea din toate domeniile.

(w882)

Realizator: Miruna Moraru

 

6:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

Transmisiune directă

6:55 Imnul României

 
De la Măru-n Timișoara | VIDEO

De la Măru-n Timișoara | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

Spectacol aniversar Zorica Savu - 30 de ani de cântec și 30 de ani TVR Timișoara! Miercuri, 1 mai, de la ora 19:00, la TVR Timișoara, și luni, 6 ...

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Cum ne hidratăm corect?

Cum ne hidratăm corect?

publicat: joi, 02 mai 2024

O nouă ediție "Ziua bună de la Iași" a fost difuzată joi, 2 mai, de la ora 9:00, la TVR Iași și TVR 3.

 

#tvr3