loader
Foto

Arte şi sport, la "Ziua bună de la Iași" | VIDEO

În câteva ore începe Romanian Creative Week, evenimentul care adună la un loc cel mai mare număr de industrii creative, la nivelul Europei. Invitat a fost Cătălin Alionte, directorul manifestării.

 

Laura Lucescu
Raluca Aftene
Ziua Bună de la Iași

Reporterul TVR Iaşi Ioana Doleanu a deschis noul magazin al Uniunii Artiştilor Plastici din Iaşi, iar criticul Antonio Patraş ne-a vorbit despre Premiul Naţional de proză al Ziarului de Iaşi.
.
Sportul este prezent în emisiune cu imagini şi interviuri din finalul incandescent al meciului care a hotărât promovarea echipei CSM Iaşi 2020 în Liga Florilor şi cu un dialog despre Campionatul European de Karate Tradiţional care va avea loc la Iaşi, începând de joi, 16 mai.

.
Moderatoare Raluca Aftene şi Laura Lucescu
Realizator Vasile Arhire

10:00 Drumuri aproape

(redifuzare)*Studioul teritorial Timişoara

*Călătorii care scot la lumină locuri minunate, oameni faini şi poveşti demult uitate.Călătorul devine ghid şi prezintă de o manieră relaxată atât destinaţiile cunoscute ale regiunii cât şi locuri cu istorii neauzite dar pe care merită ca telespectatorul să le bată cu pasul.

Cameraman Iuliu Theer

Editor imagine Silviu Mandravel

Producător Diana Bogea

10:30 Descriptio Moldaviae

(redifuzare)*Studioul teritorial Iaşi

*În țara Vrancei. Nistorești

Producător Raluca Aftene

 
Trofeul Valea Uzului. Raliul Moldovei, în direct la TVR Iași și TVR3 | VIDEO

De sâmbătă, 27 iulie, în Moldova răsună din nou motoarele mașinilor de cursă.  

Carmen Târnoveanu și invitații săi vă așteaptă într-un București de vară

Sezonul estival „Dăruiește Românie!" continuă, vineri de vineri, de la ora 20.00, în direct, la TVR3. Românii din străinătate pot urmări ...

„Calea Eroilor” de Constantin Brâncuși, în Patrimoniul UNESCO: Eveniment cultural la Tg. Jiu

Sunteți așteptați pe TVR3 duminică, 28 iulie, de la ora 19.00, să urmăriți o transmisiune directă din Târgu Jiu. Mai multe trupe de artiși ...

 

#tvr3