loader
Foto

Galerie foto

"Cântec și poveste" cu Ileana Domuța Mastan

"Cântecul sălăjean m-a însoțit în cele mai grele încercări ale vieții...”, a mărturisit cântăreața de muzică populară, Ileana Domuța Mastan, în ediția emisiunii "Cântec și poveste" de duminică, 6 iunie, ora 16.00, la TVR3.

 

Cântec și poveste

Artista populară cu glas duios, Ileana Domuța Mastan, și-a purtat cu mândrie și bucurie, vorba, cântecul și portul din frumoasa zonă a Sălajului, oriunde a călătorit în lume. S-a remarcat în rândul colegilor de scenă, prin discreție, simplitate și seriozitate. Este artistul care știe să iubească și să se dăruiască scenei.

(w882) domuta 2

Am reușit să fac din cântec prietenul cel mai apropiat sufletului meu. El, cântecul m-a însoțit în cele mai grele încercări ale vieții și pentru asta le aduc mulțumire străbunilor mei, creatori care au știut să așeze în cântec trăirile lor, pentru că iată, an de an sunt oameni care se regăsesc în vers și melodie, în mesajul transmis.

(w882) domuta 1

Viața mi-a oferit încercări la care nu mă așteptam, însă nu m-am lăsat răpusă, am cântat și am tot cântat, până când mi-am eliberat trupul și sufletul de durere.

(w882) domuta 4

Sunt fericită că astăzi la Cântec și poveste, emisiunea realizată de d-na Maria Tănase Marin, pot să împărtășesc împlinirea mea ca artist popular și că încă mai pot cânta în fața publicului.(Ileana Domuța Mastan)

(w882) tanase urs

Invitați:

Iulia Vătafu, Raluca Diaconu, Karla Ursu

(w882) iulia vata

Iulia Vătafu

(w882) raluca dia

Raluca Diaconu

(w882) domuta si

Karla Ursu și Ileana Domuța Mastan

***

Producător: Maria Tănase Marin

2:00 La sfatul popular (R)

* Cine are pe telefon Skype, Zoom sau TiK ToK...ATENŢIE! Căutaţi emisiunea asta! Viaţa unei comune sau a unui oraş pusă în lumina unei noi abordări, unice în peisajul media: ce are, ce face, ce pierde şi ce câştigă omul trăind în locul în care trăieşte! Modernizarea drumurilor, abandonul şcolar, folclor şi tradiţii păstrate, locurile de muncă pierdute şi plecarea în bejania ”diasporei”, şcoli cu wc-ul în fundul curţii şi proiecte de investiţii aducătoare de pâine pe masa românului... talente nedescoperite şi valori recunoscute de toţi. Primarul, locanicii, oamenii de afaceri, preotul sau dascălul din sat, din oraşș... din capitala ţării, toţi vor fi în direct la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII LA SFATUL POPULAR!

Producător Ştefan Stănescu

(Reluare)

3:50 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

* Revista presei vechi prezintă, prin tema fiecărei ediții, realitatea din România interbelică, surprinsă prin intermediul fragmentelor extrase din ziarele centrale, regionale sau locale ale epocii, și ilustrate vizual prin imagini de arhiva, fotografii vechi și dramatizări.

Producător Angela Precup

 
Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", a fost difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

 

#tvr3