loader
Foto

Galerie foto

Cântec și poveste: ”Din suflet pentru suflet...”

La început de iulie v-am adus în dar cântecul de altădată, creații de mare valoare ale unor mari lăutari - sâmbătă, 2 iulie, de la ora 19:00, la TVR3.

 

Mircea Neacşa
Cântec și poveste

Nici nu îţi dai seama când te-au învăluit ca într-o pânză de păianjen cu miile de rezonanțe sonore interpretative și conștient rămâi acolo capturat, în acea lume ce poartă Cortina sonoră a unor veacuri de cântece nemuritoare.

Cuvântul acestei perioade este unul atât de simplu, dar atât de greu...DOR! Dor de noi...Dor de voi...Dor de viață...Dor de cântec. Când muzica are suflet, te bucuri de ea și atât. Împreună să ne bucurăm de cântecele invitaților emisiunii.

În salonul unui restaurant, Mircea Neacșa, moderatorul acestui program, a ascultat poveștile de viață ale invitaților speciali, Daniela Elena Radu și Nelu Radu- marele țimbalist al Orchestrei de muzică populară a Radiodifuziunii Române.

(w882)

(w882)

(w882)

(w882)

(w882)

(w882)

”Am trecut printr-o cumpănă a vieții și atunci l-am întâlnit pe Dumnezeu... A trebuit să treacă niște ani ca să înțeleg că nimic nu este întâmplător și de atunci mi-am dat seama că Dumnezeu a fost cu mine și îl simt tot timpul. După acea cumpănă nu am mai pus preț pe lucruri și m-am bucurat altfel de viață și de tot ce e în jurul meu, așa cum se bucură un copil. Vă îndemn și pe dumneavoastră dragi telespectator să vă bucurați de viața pe care Dumnezeu v-a dăruit-o, să vă bucurați de familie și de prieteni” - Nelu Radu.


Jurnalist senior: Mircea Neacșa

Producător: dr. Maria Tănase Marin

 

13:30 Dăruieşte Românie!

* Carmen Târnoveanu vă provoacă să dăruiți Românie, în fiecare sâmbătă, de la ora 13.30, la TVR 3.

Parada tuturor artiștilor români se vede acum la TVR 3, în emisiunea Dăruiește Românie! în care vom promova oamenii talentați ai României, de peste tot din țară și din străinătate.

Regizor tv Manuela Apostol

Moderator, producător Carmen Târnoveanu

14:55 FILLER

*ABC-ul democratiei *Studioul teritorial Iaşi

*Personalități care expun o idee pe care o consideră crucială pentru înțelegerea politicii.

Producator Ovidiu Mihaiuc

 
Gheorghe Roșoga - „Vorbe de duh, povestiri cu tâlc”

Cartea interpretului Gheorghe Roșoga și cariera lui artistică sunt subiectele reportajului din ediția „Lumea de aproape" de marți, 23 aprilie, de ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Matematica în universul adolescenței, un exercițiu propus în „Lumea de aproape

Miercuri, 24 aprilie, de la ora 17.30, pe TVR3 puteți urmări un reportaj pregătit de TVR Iași, despre întrecerile, problemele și mizele elevilor.

 

#tvr3