loader
Foto

Galerie foto

Cântec și poveste: „Tot ce-i românesc nu piere”

În fiecare sâmbătă, la TVR 3 și online pe TVR+, începând cu ora 13:00, vă așteptăm cu povești despre oamenii care au dat sens identității noastre... oamenii satului de odinioară.

 

Miruna Ionescu
Cântec și poveste

Actrița Miruna Ionescu v-a dat întâlnire sâmbătă, 25 aprilie, cu mari valori ale culturii noastre tradiționale: Ștefania Rareș, violonistul și dirijorul Petrică Pană,  prof. Marioara Miclea și grupul vocal-folcloric "Sânzienele" din Arad.

O întâlnire de suflet într-un loc mirific - Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” București.

Miruna Ionescu:

(w882) miruna ion

Cuvântul acestei perioade este unul atât de simplu, dar atât de greu...DOR!!! Dor de noi...Dor de voi...Dor de viață...Dor de cântec. Când muzica are suflet, nici nu mai contează ce sărbătoare sau zi este...te bucuri de ea și atât. Împreună să ne bucurăm de frumusețea satului bucureștean și de cântecele invitaților emisiunii CÂNTEC ȘI POVESTE.

Ștefania Rareș - renumită interpretă de cântec moldovenesc:

(w882) stefania r

Ziua trece greu, noaptea este tristă, dar cu nădejde în Dumnezeu mâine vom privi cu drag lumina zilei și răsăritul soarelui, și vă veți bucura și încălzi sufletele cu cântecele noastre, dăruite din inimă.”

***

Atât de mulți și-atât de singuri” - greu de dus această povară și totuși, dacă n-ar fi speranța, ce ne-am face oare?

În fiecare sâmbătă, pe TVR 3, dorim să alinăm această singurătate prin povești despre oameni și locuri, amintiri și împliniri, cine am fost și cum trebuie să ne prețuim valorile neamului și, mai mult, să știm să păstrăm cu mare grijă acel românesc curat și să spunem: Tot ce-i românesc nu piere.

Vă așteptăm cu noi povești despre oamenii care au dat sens identității noastre...oamenii satului de odinioară.

Realizator și producător: dr. Maria Tănase Marin

(w882) maria tana

22:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)
 
„Dăruiește Românie!

Carmen Târnoveanu și invitații săi celebrează peste 40 de ani de eleganță, discreție și profesionalism, care se înscriu în activitatea artistică ...

Colț de Rai pentru urșii bruni la Zărnești | VIDEO

Întreaga poveste a sanctuarului pentru urșii bruni la Zărnești dar și cum au ajuns vedete din toată lumea să îl viziteze descoperiți într-un nou ...

Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

 

#tvr3