loader
Foto

Schimbările climatice, cauze și efecte

În ediția "Ziua bună de la Iași" de luni, 27 mai, am vorbit despre cauzele și efectele schimbărilor climatice. Specialistul în climatologie Lucian Sfîcă ne-a ajutat să înţelegem de ce vremea de acum nu mai seamănă cu cea din perioada copilăriei noastre. De la ora 9:00, la TVR 3 și TVR Iași.

 

Laura Lucescu
Raluca Aftene
Ziua Bună de la Iași

Scenograful, regizorul și dramaturgul Nic Ularu ne-a invitat la teatru. Spectacolul-lectură „Oglinda” a avut premiera la Iași, luni, 27 mai, de la ora 19:00.
.
Societatea civilă vrea să îmbunătăţească statutul de protecție al pădurilor de lîngă marile oraşe. Motivele au fost dezvăluite de Mihai Diac, fondatorul ONG-ului „Codrii Iaşilor”

.
Prezintă Laura Lucescu și Raluca Aftene
Realizator - Gabriela Baiardi

 

 

18:00 Se întâmplă acum

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

Transmisiune directă

19:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

Comunicarea în societatea modernă | VIDEO

publicat: luni, 17 iunie 2024

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 9.00, la TVR3 avem posibilitatea să ascultăm un dialog despre rolul și eficiența comunicării în lumea de astăzi, ...

„Cireşarii” dau semnalul vacanței: Cavalerii florii de cireș vin dimineața la TVR3

La TVR3 de luni, 24 iunie, până vineri, 5 iulie, puteți pleca în drumeții de la ora 10.00, de luni până vineri, împreună cu protagoniștii ...

Săptămâna dansului contemporan la Iași

Săptămâna dansului contemporan la Iași

publicat: luni, 17 iunie 2024

Festivalul D.A.M. -„Dans, Artă, Multidisciplinaritate” - de la Iași și un spectacol ce poartă semnatura coregrafică a lui Angelin Preljocaj sunt ...

 

#tvr3