loader
Foto

”Cu cărțile pe față”: Scriitorul Călin Vlasie

Marți, 1 februarie,  de la ora 21:00, la TVR3.

 

Mirela Giodea
Cu cărțile pe față

Revedeți o ediție cu și despre scriitorul Călin Vlasie, o personalitate de prim rang a literaturii române, deopotrivă poet, aparținând generației optzeciste, și unul dintre cei mai importanți editori de carte din România postdecembristă, întemeietorul editurii Paralela 45.

(w882)

După mai bine de 20 de ani de tăcere poetică, are loc o revenire în forță pe scena literară a poetului Călin Vlasie cu volumul intitulat Micile întâmplări.

(w882)

Despre poezie, despre generații poetice, despre destin și literatură am vorbit într-o întâlnire petrecută pe un deal ideal, acasă la Călin Vlasie, într-un loc minunat, plin de energia naturii.

(w882)

Realizator și moderator: Mirela Giodea


5:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător, prezentator Miruna Moraru

6:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

Transmisiune directă

 
Gheorghe Roșoga - „Vorbe de duh, povestiri cu tâlc”

Cartea interpretului Gheorghe Roșoga și cariera lui artistică sunt subiectele reportajului din ediția „Lumea de aproape" de marți, 23 aprilie, de ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Matematica în universul adolescenței, un exercițiu propus în „Lumea de aproape

Miercuri, 24 aprilie, de la ora 17.30, pe TVR3 puteți urmări un reportaj pregătit de TVR Iași, despre întrecerile, problemele și mizele elevilor.

 

#tvr3