loader
Foto

”Din suflet pentru suflet...”

Duminică, 24 aprilie, la TVR 3, de la ora 15.45, vă propunem să urmăriți o ediție specială "Cântec și poveste".

 

Mircea Neacşa
Cântec și poveste

În prima zi a Sfintei Sărbători a Învierii Domnului Iisus Hristos aducem în dar cântecul de altădată, creații de mare valoare ale unor mari lăutari.

Nici nu îţi dai seama când te-au învăluit ca într-o pânză de păianjen cu miile de rezonanțe sonore interpretative și conștient rămâi acolo capturat, în acea lume ce poartă Cortina sonoră a unor veacuri de cântece nemuritoare.

(w882)

Cuvântul acestei perioade este unul atât de simplu, dar atât de greu...DOR! Dor de noi...Dor de voi...Dor de viață...Dor de cântec.  Când muzica are suflet, te bucuri de ea și atât. Împreună să ne bucurăm de cântecele invitaților emisiunii.

(w882)

În salonul unui restaurant, Mircea Neacșa, moderatorul acestui program,  a ascultat  poveștile de viață ale invitaților speciali, Daniela Elena Radu și Nelu Radu- marele țimbalist al Orchestrei de muzică populară a Radiodifuziunii Române.

(w882) 6tg

(w882)

(w882)

O întâlnire de suflet cu povești de viață și cântece nemuritoare cu: Ștefan Marinache – vioară,  Justin Bacău – acordeon, Vasile Răducu – nai.

(w882)

(w882)

(w882)

Am trecut printr-o cumpănă a vieții și atunci l-am întîlnit pe Dumnezeu... A trebuit să treacă niște ani ca să înțeleg că nimic nu este întâmplător și de atunci mi-am dat seama că Dumnezeu a fost cu mine și îl simt tot timpul.  După acea cumpănă nu am mai pus preț pe lucruri și m-am bucurat altfel de viață și de tot ce e în jurul meu, așa cum se bucură un copil. Vă îndem și pe dumeavoastră dragi telespectator să vă bucurați de viața pe care Dumnezeu v-a dăruit-o, să vă bucurați de familie și de prieteni” , afirmă Nelu Radu.

(w882)

Bucurie și Lumină să vă aducă Marea Sărbătoare a Învierii Domnului !

Hristos a Înviat !

Echipa emisiunii ”Cântec și poveste”

Editor imagine: Cătălin Gheorghiu

Jurnalist senior: Mircea Neacșa

Producător: dr. Maria Tănase Marin

9:00 Ziua buna de la Iasi

*Studioul teritorial Iaşi(simultan TVR Iasi)

*Unim romanii peste Prut

Moderatori Raluca Aftene & Laura Lucescu

Producător Horia Gumeni

Transmisiune directă

9:55 Teleshopping-Publicitate

 
„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

„Dăruiește Românie!

Carmen Târnoveanu și invitații săi celebrează peste 40 de ani de eleganță, discreție și profesionalism, care se înscriu în activitatea artistică ...

Colț de Rai pentru urșii bruni la Zărnești | VIDEO

Întreaga poveste a sanctuarului pentru urșii bruni la Zărnești dar și cum au ajuns vedete din toată lumea să îl viziteze descoperiți într-un nou ...

 

#tvr3