loader
Foto

Festivalul Internațional de Muzică de Cameră „Tiberius”, la TVR 3

Miercuri, 15 decembrie, ora 20.00, la TVR 3, Petronela Moraru v-a invitat să urmăriți la "Cap de afiș" partea a II-a din concertul cameral ce a avut loc la Festivalul Internațional de Muzică de Cameră „Tiberius”, ediția a XV-a.

 

Cap de Afiş

Cvartetul de coarde „Tiberius” și-a propus de la prima ediție ca Festivalul care îi poartă numele să reînvie muzica de cameră reprezentativă pentru începuturile istoriei muzicii în Tîrgu Mureș. Dacă anul trecut, Festivalul Internațional de Muzică de Cameră „Tiberius” a fost anulat din cauza pandemiei, anul acesta a avut loc în perioada 7 - 14 noiembrie cu prezența publicului redusă la 30 la sută din capacitatea Sălii Mari a Palatului Culturii din Târgu Mureș.

În program:

1. F. Schubert

„Divertissement à la Hongroise” la patru mâini în sol minor, op.54. Gulyás Márta, pian, Sántha Huba, pian

2. F. Schubert

Soanată pentru vioară și pian în sol minor. Molnár Tibor, vioară, Székely Attila, pian

(w882) 4

 

14:00 Tableta de sănătate

*Studioul teritorial Cluj

*Emisiune dedicată informaţiei şi educaţiei unui spectru larg de telespectatori având în vedere însăşi sintagma ce dă titlul. Subiectul fiecărei emisiuni este astfel conceput încât să satisfacă, pe cât posibil, toate gusturile în materie de informaţie medicală şi, în acelaşi timp, să transmită ”în direct” un mesaj puternic privind stilul de viaţă sănătos prin dietă, exerciţiu fizic, echilibru mental şi spiritual. În fapt, este vorba despre o scurtă incursiune în secretele unei afecţiuni, desecretizate cu ajutorul unui invitat de marcă.

Prezintă Corina Ionuţ

Producător Adriana Vitan

Transmisiune directa

14:55 FILLER

*ABC-ul democratiei *Studioul teritorial Iaşi

*Personalități care expun o idee pe care o consideră crucială pentru înțelegerea politicii.

Producator Ovidiu Mihaiuc

 
„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu se difuzează marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

15 ani fără Valeria Peter Predescu

15 ani fără Valeria Peter Predescu

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie 2023, de la ora 15:00, la TVR 3, vă invităm să urmăriți o ediție cu totul specială a emisiunii "Cântec și Poveste".

22 aprilie,

22 aprilie, "Ziua Pământului" | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ce-i dăruim planetei de ziua ei? Cum îndreptăm răul făcut prin poluare şi defrişări? Cum se măsoară calitatea aerului? Am căutat răspunsuri ...

 

#tvr3