loader
Foto

"Forum Economic": Locuri de muncă în zona Tg. Mureș

Vineri, 17 martie,  de la ora 16.00, pe TVR 3 a fost difuzată o nouă ediție "Forum Economic", realizată de TVR Tîrgu Mureș.

 

Andrada Gorog
Forum economic

De această dată, Andrada Gorog a stat de vorbă cu Gheorghe Ștef - directorul AJOFM Mureș, despre situația șomajului în județul nostru.

Ce oportunități de recalificare profesională au persoanele aflate în evidențele AJOFM, am aflat de la Adela Boar - coordonatorul cursurilor de formare profesională din cadrul instituției și de la Ramona Rus - directorul Centrului Regional de Formare Profesională a Adulților Mureș.

Despre locurile de muncă în străinătate a oferit informații Fuleki Barna - consilier Eures, iar cms. șef de poliției Cristina Zaharia - coordonatorul Centrului Regional Tg. Mureș, din cadrul ANITP, a transmis o serie de sfaturi utile pentru persoanele care vor să ocupe un loc de muncă peste hotare, astfel încât să nu fie victime ale traficului de persoane.

Emisiunea a fost difuzată marți de la ora 18.50 la TVR Tîrgu Mureș.

20:00 La sfatul popular

* Cine are pe telefon Skype, Zoom sau TiK ToK...ATENŢIE! Căutaţi emisiunea asta! Viaţa unei comune sau a unui oraşș pusă în lumina unei noi abordări, unice în peisajul media: ce are, ce face, ce pierde şi ce câştigă omul trăind în locul în care trăieşte! Modernizarea drumurilor, abandonul șşcolar, folclor şi tradiţii păstrate, locurile de muncă pierdute şi plecarea în bejania ”diasporei”, şcoli cu wc-ul în fundul curţii şi proiecte de investiţii aducătoare de pâine pe masa românului... talente nedescoperite şi valori recunoscute de toţi. Primarul, locanicii, oamenii de afaceri, preotul sau dascălul din sat, din oraşș... din capitala țţării, toţi vor fi în direct la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII LA SFATUL POPULAR!

Producător Ştefan Stănescu

Transmisiune directă

21:50 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

* Revista presei vechi prezintă, prin tema fiecărei ediții, realitatea din România interbelică, surprinsă prin intermediul fragmentelor extrase din ziarele centrale, regionale sau locale ale epocii, și ilustrate vizual prin imagini de arhiva, fotografii vechi și dramatizări.

Producător Angela Precup

 
Schi și gastronomie germană la Cârlibaba | VIDEO

Schi și gastronomie germană la Cârlibaba | VIDEO

publicat: miercuri, 22 martie 2023

Emisiunea „ Descriptio Moldaviae" din 25 martie ne invită să găsim noi motive pentru a ne îndrăgosti de zonele din nordul țării, unde putem face ...

Irninis Miricioiu vă invită să descoperiţi momente unice

"Din arhiva TVR" este o emisiune  pe care o puteți urmări sâmbăta de la ora 20.00, la TVR3.

„Sper să mai pot duce televiziunea între oameni. Acolo mă simt ca peştele-n apă”

Despre firescul dialogului între oameni, despre folclor şi reţeta unui program de succes, cu Sergiu Vitalian Vaida, realizator şi moderator al ...