loader
Foto

"Forum Economic": Locuri de muncă în zona Tg. Mureș

Vineri, 17 martie,  de la ora 16.00, pe TVR 3 a fost difuzată o nouă ediție "Forum Economic", realizată de TVR Tîrgu Mureș.

 

Andrada Gőrőg
Forum economic

De această dată, Andrada Gorog a stat de vorbă cu Gheorghe Ștef - directorul AJOFM Mureș, despre situația șomajului în județul nostru.

Ce oportunități de recalificare profesională au persoanele aflate în evidențele AJOFM, am aflat de la Adela Boar - coordonatorul cursurilor de formare profesională din cadrul instituției și de la Ramona Rus - directorul Centrului Regional de Formare Profesională a Adulților Mureș.

Despre locurile de muncă în străinătate a oferit informații Fuleki Barna - consilier Eures, iar cms. șef de poliției Cristina Zaharia - coordonatorul Centrului Regional Tg. Mureș, din cadrul ANITP, a transmis o serie de sfaturi utile pentru persoanele care vor să ocupe un loc de muncă peste hotare, astfel încât să nu fie victime ale traficului de persoane.

Emisiunea a fost difuzată marți de la ora 18.50 la TVR Tîrgu Mureș.

6:55 Imnul României

7:00 Telematinal

(I) (simultan TVR Moldova)

Moderatori: Anatol Guzic, Alexandrina Vrîncean

Producător Luminița Popa

Transmisiune directă

 
„Dăruiește Românie!

Carmen Târnoveanu și invitații săi celebrează peste 40 de ani de eleganță, discreție și profesionalism, care se înscriu în activitatea artistică ...

Colț de Rai pentru urșii bruni la Zărnești | VIDEO

Întreaga poveste a sanctuarului pentru urșii bruni la Zărnești dar și cum au ajuns vedete din toată lumea să îl viziteze descoperiți într-un nou ...

Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

 

#tvr3