loader
Foto

Locuri, oameni și comori: „Case cu povești din București”

Sâmbătă, de la ora 12:00, la TVR 3, veți descoperiți poveștile a două case din inima Bucureștiului: Vila Matilda și Vila generalului Zottu.

 

Emilia Nicolaescu
Locuri, oameni și comori

Cui nu-i plac poveștile cu întorsăturile și finalurile lor neașteptate?

Dar cele mai frumoase povești sunt cele care pleacă de la niște evenimente sau personaje care au existat aievea.

(w882)

Și ce poate fi mai concret și mai palpabil decât o clădire? Sau mai misterios decât poveștile caselor vechi din București?

(w882)

Sute de ani de istorie, povești de dragoste sau de onoare, comploturi, drame, petreceri - toate au avut loc între zidurile după care vom păși acum, în două locuri-comori din centrul Bucureștiului: Vila Matilda și Vila generalului Zottu.

(w882)

Noul sezon începe pe 2 octombrie 2021.

***

Realizator: Emilia Nicolaescu

10:55 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

* Revista presei vechi prezintă, prin tema fiecărei ediții, realitatea din România interbelică, surprinsă prin intermediul fragmentelor extrase din ziarele centrale, regionale sau locale ale epocii, și ilustrate vizual prin imagini de arhiva, fotografii vechi și dramatizări.

Producător Angela Precup

11:00 Toţi împreună

* Studioul teritorial Timişoara/Craiova

*Magazin interetnic în limbile minorităţilor *Alte minorităţi

Emisiunea TOTI IMPREUNA aduce către telespectatori aspecte din viaţa culturală şi socială a MINORITATILOR din Banat şi prezintă cele mai importante evenimente din activitatea comunităţii.

Producător Miodrag Obradov

 
Invitație la Festivalul Național Al Ouălor Încondeiate

Miercuri, la "Ziua bună de la Iași", locuitorii din Ciocănești, județul Suceava, v-au adresat o invitație la Festivalul Național Al Ouălor ...

”Dăruiește Românie!”, o nouă întâlnire cu artiști îndrăgiți, sâmbătă, la TVR 3

Victoria Cociaș, Ozana Barabancea, Alexandra Ungureanu, Andreea Toma, Doru Isăroiu & Red Parlament sunt așteptați de Carmen Târnoveanu la ...

"Schițe urbane", la TVR Târgu Mureș și TVR 3

publicat: luni, 15 aprilie 2024

O ediție a emisiunii "Schițe urbane" a fost difuzată luni 15  aprilie, la TVR Târgu Mureș - ora 18.20. O puteți urmări, în reluare, vineri, pe ...

 

#tvr3