loader
Foto

Memoria locului: Mănăstirea Clocociov

Pe 30 ianuarie de la ora 11.30, ați putut urmări la TVR 3 o ediție a emisiunii "Memoria locului", în care a fost prezentată povestea Mănăstirii Clocociov din județul Olt.

 

Memoria locului

Mănăstirea Clocociov se ridică mândră la marginea orașului Slatina și stă de strajă râului Olt de aproape cinci secole.

Documente vechi îl arată pe Mihai Viteazul ctitor principal al acestui așezământ monahal, dar o refacere importantă este făcută mai târziu, în timpul lui Matei Basarab, mare ctitor de lăcașuri sfinte.

(w882) Clocociov

Cu bucurie și mirare am descoperit acest loc minunat, orele petrecute aici ni s-au părut clipe, iar oamenii care au cinstit-o și ridicat-o au avut toți câte o poveste îngropată în zidurile groase din piatră.

***

TVR Craiova

Realizator: Simona Carauleanu

Cameraman: Ionuț Șerban

Editor imagine: Sorin Adam Mănăstirea

Producător: Simona Carauleanu

17:30 Lumea de aproape

*Studioul teritorial Timişoara

* Emisiunea abordează subiecte de interes regional şi se adresează unui public larg. Evenimentele importante, precum şi personalităţi de marcă ale regiunii sunt teme ale reportajelor Lumea de aproape.

Producător Cosmin Jitariuc

17:55 Teleshopping-Publicitate

 
„Dăruiește Românie!

Carmen Târnoveanu și invitații săi celebrează peste 40 de ani de eleganță, discreție și profesionalism, care se înscriu în activitatea artistică ...

Colț de Rai pentru urșii bruni la Zărnești | VIDEO

Întreaga poveste a sanctuarului pentru urșii bruni la Zărnești dar și cum au ajuns vedete din toată lumea să îl viziteze descoperiți într-un nou ...

Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

 

#tvr3