loader
Foto

Natura, prin lentila aparatului foto | VIDEO

În ediţia de miercuri, 13 martie, la "Ziua bună de la Iași", am aflat ce noutăţi aduce BuzzCamp 2024, ce presupune fotografia wildlife și cât efort stă în spatele unui cadru reușit. ​

 

Laura Lucescu
Raluca Aftene
Ziua Bună de la Iași

.
BAL MASCAT, joi seară, pe scena Operei Naţionale Române din Iaşi, sub bagheta dirijorului Nicolae Dohotaru. Între două repetiţii, maestrul a prezentat evenimentul şi la "Ziua bună de la Iași".

.
Clinica de Chirurgie a Facultăţii de Medicină Veterinară Iaşi ţine pasul cu tehnologia. Câinii şi pisicile care ajung pe masa de operaţie primesc anestezia prin inhalare, iar monitorizarea lor se face, în premieră naţională, de la distanţă, printr-un sistem computerizat.

.
Moderatoare - Laura Lucescu, Raluca Aftene
Realizator - Gabriela Baiardi

10:00 Din arhiva TVR

*Best of

* Emisiunea "Din arhiva TVR" vă invită să vă bucurați de o serie de întâlniri memorabile cu oameni excepţionali, oameni care au lăsat ceva în urma lor, în teatru, în artă, în literatură, în muzică, în toate domeniile culturale.

Astfel, fiecare ediție a emisiunii vă aduce un strop de cultură, însă acel strop fără de care viaţa fiecăruia ar fi lipsită de substanţă. Şi nu în ultimul rând, cuprinde momente memorabile din Arhiva de Aur a Televiziunii Române, aceasta cutie cu amintiri unde timpul încetează să mai curgă.

*Matei Visniec

Producător Irninis Miricioiu

10:55 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

* Revista presei vechi prezintă, prin tema fiecărei ediții, realitatea din România interbelică, surprinsă prin intermediul fragmentelor extrase din ziarele centrale, regionale sau locale ale epocii, și ilustrate vizual prin imagini de arhiva, fotografii vechi și dramatizări.

Producător Angela Precup

 
De la Măru-n Timișoara | VIDEO

De la Măru-n Timișoara | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

Spectacol aniversar Zorica Savu - 30 de ani de cântec și 30 de ani TVR Timișoara! Miercuri, 1 mai, de la ora 19:00, la TVR Timișoara, și luni, 6 ...

Programe speciale de Paşte, la TVR

Programe speciale de Paşte, la TVR

publicat: joi, 02 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Cum ne hidratăm corect?

Cum ne hidratăm corect?

publicat: joi, 02 mai 2024

O nouă ediție "Ziua bună de la Iași" a fost difuzată joi, 2 mai, de la ora 9:00, la TVR Iași și TVR 3.

 

#tvr3