loader
Foto

Sfaturi pentru menţinerea sănătăţii, la "Un doctor pentru dumneavoastră"

În perioada 20-21 octombrie, la TVR Internațional, "Un doctor pentru dumneavoastră" vă readuce în atenție două teme de actualitate pentru sănătate: tratamente pentru afecțiuni ginecologice şi importanţa mişcării.

 

Măriuca Mihăilescu

Sănătatea este cel mai preţios dar, să avem grijă de ea!

Miercuri, 20 octombrie - redifuzare din 21 ianuarie 2021

Mișcarea, numărul 1 în menținerea sănătății

Invitat: dr. Vlad Cătălin Gican, medic primar chirurgie ortopedică  și traumatologică și dr. Georgiana Tache, medic primar medicină fizică și reabilitare medicală

(w882) 2

Vorbim despre importanța mișcarii în sezonul rece, moduri de prevenire a afecțiunilor locomotorii și psihice și despre cele mai utilizate metode de recuperare terapeutică. Exercițiile fizice moderate, cu durate de aproximativ 30 de minute pe zi, efectuate într-un mediu bine aerisit, măresc capacitatea pulmonară și rezistența în fața bolilor, mai ales a celor infecțioase. În cazul în care suferiți de afecțiuni din cauza cărora este contraindicat efortul major, este vital să cunoașteți durata, intensitatea și tipul exercițiilor care vă sunt recomandate pentru a vă menține tonusul și sănătatea în echilibru.

Joi, 21 octombrie - redifuzare din 28 ianuarie 2021

Tratamente pentru afecțiuni ginecologice

Invitat: prof. dr. Elvira Brătilă, șeful disciplinei Obstetrică–Ginecologie a Spitalului Clinic de Obstretică-Ginecologie „prof. dr. Panait Sîrbu“ din Bucureşti, membru fondator al Societăţii de Endometrioză şi Fertilitate Est-Europeană, preşedintele Societăţii Române de Uroginecologie

(w882) 3

Aflăm care sunt principalele mijloace terapeutice folosite în cazul prolapsului genital și al altor afecțiuni ginecologice, de la primul ginecolog din România care a folosit ultraperformantul robot Da Vinci în tratamentele ginecologice.

Moderator Măriuca Mihăilescu

Jurnalist tv Dan Cadar

Producător tv Monica Ancuța

Edițiile emisiunii pot fi urmărite online pe TVR+.

***

Program de difuzare:

TVR Internațional:

Luni, în direct la ora 19.00 și marţi, reluări ora 2.00 şi ora 11.00

Marţi, în direct la ora 19.00 și miercuri, reluări ora 2.00 şi ora 11.00

TVR 3: miercuri, ora 14.00 și joi, ora 9.00 (reluare)

 

2:00 La sfatul popular (R)

* Cine are pe telefon Skype, Zoom sau TiK ToK...ATENŢIE! Căutaţi emisiunea asta! Viaţa unei comune sau a unui oraş pusă în lumina unei noi abordări, unice în peisajul media: ce are, ce face, ce pierde şi ce câştigă omul trăind în locul în care trăieşte! Modernizarea drumurilor, abandonul şcolar, folclor şi tradiţii păstrate, locurile de muncă pierdute şi plecarea în bejania ”diasporei”, şcoli cu wc-ul în fundul curţii şi proiecte de investiţii aducătoare de pâine pe masa românului... talente nedescoperite şi valori recunoscute de toţi. Primarul, locanicii, oamenii de afaceri, preotul sau dascălul din sat, din oraşș... din capitala ţării, toţi vor fi în direct la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII LA SFATUL POPULAR!

Producător Ştefan Stănescu

(Reluare)

3:50 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

* Revista presei vechi prezintă, prin tema fiecărei ediții, realitatea din România interbelică, surprinsă prin intermediul fragmentelor extrase din ziarele centrale, regionale sau locale ale epocii, și ilustrate vizual prin imagini de arhiva, fotografii vechi și dramatizări.

Producător Angela Precup

 
„Dăruiește Românie!

Carmen Târnoveanu și invitații săi celebrează peste 40 de ani de eleganță, discreție și profesionalism, care se înscriu în activitatea artistică ...

Colț de Rai pentru urșii bruni la Zărnești | VIDEO

Întreaga poveste a sanctuarului pentru urșii bruni la Zărnești dar și cum au ajuns vedete din toată lumea să îl viziteze descoperiți într-un nou ...

Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

 

#tvr3