loader
Foto

Sărbătoarea Crăciunului la TVR Timișoara

Sărbătoarea Crăciunului la Casa Studenţilor din Timişoara împreună cu colindători din Ardeal, Banat şi Bucovina precum şi îndrăgiţi interpreţi ai cantecului popular!

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

TVR Timişoara vă invită să fiţi părtaşi la cea mai mare sărbătoare a creştinilor din lumea-ntreagă Crăciunul!

Cete de colindători din Bucovina (Ansamblul Dorna Dorului din Vatra Dornei, Suceava), Ardeal (Ansamblul Ceatăra din Carei, Satu Mare) şi Banat (Ansamblurile timişene Datina din Ghiroda şi Flori din Câmpie din Giarmata Vii), precum si grupul vocal al Scolii Populare de Artă din Timişoara vin în colindat.

În partea a doua a spectacolului ne întîlnim cu orchestra ansamblului profesionist Banatul din Timişoara dirijată de Sebastian Roşca şi invitaţi în recital: Iasmina Iova, Georgiana Marina, Bobdan Firu, Ciprian Pop, Flori Boita, Maria Coman, Carmen Popovici Dumbravă, Adrian Stanca, Olguţa Berbec şi Liliana Laichici.

Emisiunea se difuzează pe TVR 3 luni 25.15.2017, de la ora 15.00, iar pe TVR Timişoara marți 26.11.2017, de la ora 18.30

Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv.


16:00 Forum economic

* Studioul teritorial Craiova

*Dezbatem principalele subiecte economice ale momentului. Punem întrebări, căutăm răspunsuri și soluții la probleme și situații care ne interesează pe toți. Discutăm cu economiști, antreprenori , specialiști în diverse domenii care influențează economia și calitatea vieții, dar și cu autorități.

Producător, moderator Luiza Paraschivu

Transmisiune directa

16:55 Teleshopping-Publicitate

 
Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", este difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu se difuzează marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

15 ani fără Valeria Peter Predescu

15 ani fără Valeria Peter Predescu

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie 2023, de la ora 15:00, la TVR 3, vă invităm să urmăriți o ediție cu totul specială a emisiunii "Cântec și Poveste".

 

#tvr3