loader
Foto

Galerie foto

„Vizual”: ediție specială de Crăciun la TVR 3

Echipa emisiunii „Vizual” a pregătit pentru 25 decembrie, ora 20.30, pe TVR 3 și online pe TVR+, o ediție specială, filmată la Reședința Ambasadorului Italiei la București.

 

MARIUS CONSTANTINESCU
Vizual

Vom căuta să ne bucurăm de tihna sărbătorilor așa cum se traduce ea pe masa festivă.

(w882) bucatar

E.S. Alfredo Maria Durante Mangoni, soția Excelenței Sale, Eleonora Durante Mangoni și cel mai cunoscut chef italian din România, Marco Favino, sunt invitații lui Marius Constantinescu la o discuție despre tradițiile și obiceiurile gastronomice italiene din perioada Crăciunului.

Punctul de pornire îl reprezintă Săptămâna Internațională a Gastronomiei Italiene, eveniment desfășurat în fiecare an la începutul iernii, o savuroasă modalitate de a cunoaște aspecte definitorii ale culturii și spiritului italian.

(w882) sufragerie

Avem ocazia de a pătrunde acolo unde nu multe echipe de televiziune au reușit: în reședința ambasadorului, una dintre clădirile emblematice ale Bucureștiului de început de secol XX. O vom descoperi discret decorată de Crăciun și însuflețită de personalitatea gazdelor.

(w882) ornament

Vom cunoaște felul în care se aranjează o masă de Crăciun și, firește, vom intra inclusiv în bucătărie, acolo unde chef Marco Favino ne va pregăti un fel tipic pentru masa festivă din Sudul Italiei.

(w882) masa de cr

***

(w882) marius pe

Realizator: Marius Constantinescu
Producător: Bianca Florea

 

 

16:00 Forum economic

*Studioul teritorial Timişoara

*Dezbatem principalele subiecte economice ale momentului. Punem întrebări, căutăm răspunsuri și soluții la probleme și situații care ne interesează pe toți. Discutăm cu economiști, antreprenori , specialiști în diverse domenii care influențează economia și calitatea vieții, dar și cu autorități.

Producător Daniela Constantin

Transmisiune directă

16:55 Teleshopping-Publicitate

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Noul sezon al emisiunii "Călător de Meserie" debutează în această săptămână cu povestea cetății din Târgu Mureș, o oază de relaxare, un loc în ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvr3