loader
Foto

"Ziua bună de la Iași", cu Raluca Aftene și Laura Lucescu | VIDEO

O nouă ediție "Ziua bună de la Iași" a fost difuzată miercuri, 22 mai, de la ora 9:00, la TVR 3 și TVR Iași.

 

Raluca Aftene
Laura Lucescu
Ziua Bună de la Iași

.
În prima parte a ediției, arcașii ieșeni Cezar și Rareș Alexandrescu ne-au arătat cum să tragem la țintă cu cele trei tipuri de arcuri - olimpic, compound și barebow.
.
Al 50-lea liceu din Iași poartă numele cărturarului Ion Neculce. Despre istoria și prezentul școlii ne-a povestit prof. Marilena Geanina Bârsan, directorul instituției.
.
Cum vor fi recoltele anului 2024 ne-a spus fermierul Vasile Lungu, un reputat specialist în domeniu.

2:00 Din arhiva TVR (R)

* Best of

* Emisiunea "Din arhiva TVR" vă invită să vă bucurați de o serie de întâlniri memorabile cu oameni excepţionali, oameni care au lăsat ceva în urma lor, în teatru, în artă, în literatură, în muzică, în toate domeniile culturale.

Astfel, fiecare ediție a emisiunii vă aduce un strop de cultură, însă acel strop fără de care viaţa fiecăruia ar fi lipsită de substanţă. Şi nu în ultimul rând, cuprinde momente memorabile din Arhiva de Aur a Televiziunii Române, aceasta cutie cu amintiri unde timpul încetează să mai curgă.

*Romante si cantece de petrecere

Producător Irninis Miricioiu

(Reluare)

3:00 Drumul lui Leşe (R)

*Best of

* Vor veni pe Drumul lui Leșe oameni din domenii diferite: dirijori, horitori, pictori, coriologi, etnomuzicologi, artiști, manageri, lăutari. Invitații ne vor arăta lumea lor prin aduceri aminte. Viața lor este un drum care trebuie adus in atenția telespectatorilor. Viața lor este o mișcare prin învârtire. Sunt oameni de ispravă. Telespectatorii vor avea ocazia să le vadă sufletul. Emisiunea Drumul lui Leșe înseamnă un dialog de împăcare și de bucurie.

Jurnalist senior Sandrino Gavriloaia

Realizator, moderator Grigore Leşe​

Producător Sînziana Miloşoiu

(Reluare)
 
„Locuri, oameni și comori

În fiecare zi pe TVR3, urmărim de luni până vineri de la ora 9:30, câte un episod „Locuri, oameni și comori" dintr-o serie Best of programată în ...

Istoria agricultorilor italieni din Oltenia | VIDEO

Istoria agricultorilor italieni din Oltenia | VIDEO

publicat: marţi, 25 iunie 2024

Ediția de miercuri, 26 iunie, a emisiunii „Cu cărțile pe față" vă propune un dialog al moderatoarei Mirela Giodea cu doctor în istorie Rodica ...

Spectacolul cu piesa „Poveste despre tatăl meu

Piesa lui Radu F. Alexandru a dost dramatizată de regizorul Gelu Colceag pentru televiziune și este programată miercuri, 26 iunie, de la ora ...

 

#tvr3