loader
Foto

Galerie foto

Caravana TVR3 la mănăstirea Lainici

Duminică, 22 decembrie, a fost prezentată povestea mănăstirii Lainici în ultima ediție din acest an a Caravanei TVR 3 din Oltenia.

 

Simona Mușuroi
Caravana TVR3

UPDATE: Ediția emisiunii din 22 decembrie este disponibilă pe TVR+.

În fiecare zi putem să redescoperim zone superbe din Oltenia cu oameni minunați. Un astfel de spațiu ne-a cucerit cu totul zilele trecute. Este vorba despre mănăstirea Lăinici, situată la 150 de km. de Craiova.

În ediția de duminică a emisiunii Caravana TVR 3, începând cu ora 17, vă invităm să cunoașteți în detaliu povestea acestui lăcaș de cult, o adevărată bijuterie  a ortodoxiei românești, cu picturi bizantine, unicat în România.

Am avut ocazia să -i avem alături pe părintele stareț Ioachim Pârvulescu, dar și pe  maestrul pictor de monumente istorice Gabriel Popescu -Muscel, alături de soția sa, doamna Maria Popescu-Dragomir. Nu au lipsit nici colindele, așadar vă invităm la o ultimă ediție din acest an a Caravanei TVR 3 condusă de echipa de la TVR Craiova!

13:55 Teleshopping-Publicitate

14:00 Tableta de sănătate

*Studioul teritorial Iaşi

* Medici de diferite specialități vin în studioul TVR Iaşi cu cele mai bune indicaţii şi recomandări, temele alese fiind întotdeauna de actualitate. În plus, în această emisiune promovăm reuşitele medicale din zona Moldovei, un stil de viaţă echilibrat şi importanţa prevenţiei.

Ficatul,organ vital

Totul despre transplantul hepatic

Producător Claudia Dănăilă

 
Gala tineretului din Romania

Gala tineretului din Romania

publicat: miercuri, 16 octombrie 2024

Evenimentul, organizat sub sloganul "Tinerii de azi, liderii de mâine!” este găzduit de municipiul Ploiești, desemnat în anul 2024 "Capitala ...

La pas pe colinele Tutovei

La pas pe colinele Tutovei

publicat: luni, 14 octombrie 2024

Vă prezentăm cele mai pitoreşti peisaje le-am întâlnit în comunele Răchiteni şi Motoşeni, localităţi amplasate în partea de sud-est a judeţului ...

,,Cântec și Poveste” din ținutul someșan

,,Cântec și Poveste” din ținutul someșan

publicat: luni, 14 octombrie 2024

Vă invităm să ne urmați pe Valea Someșului, la Beclean, pentru a cunoaște povestea drumului artistic al Cristinei Retegan, interpretă îndrăgită a ...

 

#tvr3