loader
Foto

Galerie foto

Dăruiește Românie pentru EA!

Carmen Târnoveanu vă invită la o reverență pentru frumos, curaj, determinare și performanță la feminin, într-o ediție specială a emisiunii “Dăruiește Românie!“, vineri, 5 martie, ora 21:00, la TVRi și sâmbătă, 6 martie, ora 15.30, la TVR 3.

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

În formatul emisiunii Dăruiește Românie! și anume, cel de spectacol de televiziune, care integrează perfect, dialogul de bună factură și actul artistic, le veți regăsi pe Felicia Filip, Rodica Popescu Bitănescu, Ianna Novac, care pe parcursul unei cariere impresionante, au dăruit și dăruiesc publicului parte importantă din propriul destin, au împărțit și împart aplauzele propriilor reușite cu România însăși și, cel mai important, spun povestea noastră în toată lumea”. Așa descrie Carmen Târnoveanu ediția specială a emisiunii Dăruiește Românie!.

Pe parcusul a 90 de minute vom trăi împreună cu invitatele emisiunii, bucuria surprizelor emoționante și a întâlnirilor fericite pe care le-am pregătit pentru protagonistele ediției speciale Dăruiește Românie!.

(w882) carmen si

Cu o carieră internațională care s-a așezat la linia de start în 1991 și care i-a rezervat, încă de la început, un loc important în galeria marilor artiști ai lumii, Felicia Filip a fost și rămâne și astăzi ancorată în sigurul loc din univers în care trăiește aproape de familie – România.

În ediția specială a emisiunii Dăruiește Românie!, Marcel Pavel și Cătălin Crișan se fac vinovați de toate momentele - surpriză pe care Felicia Filip le va trăi de față cu românii de pretutindeni.

(w882) Felicia, M

Publicul a iubit-o de la prima intrare în scenă, de la prima replică, de la primul hohot de râs care amprentează și astăzi semnătura artistică, și nu numai, a Rodicăi Popescu Bitănescu. În ediția specială a emisiunii Dăruiește Românie!, prin momentele surpriză care i-au fost pregătite de către Adrian Naidin și Cătălin Crișan, vom regăsi destule mărturisiri emoționante ale actriței Rodica Popescu Bitănescu, în care iubirea imensă pe care o primește dintotdeauna din partea publicului, joacă rolul principal.

 

(w882) Rodica Bit

A parcursul drumul spre România acum 20 de ani și nu a renunțat la dorința de a-și vedea întreaga familie aici până nu și-a convins și proprii părinți să-i urmeze. Aceasta este o parte, poate cea mai importantă, din povestea sopranei Ianna Novac, pentru care scena din România a fost începutul unei cariere internaționale despre care va vorbi și în ediția specială a emisiunii Dăruiește Românie!, alături de tenorul Octavian Dobrotă, de altfel, chiar soțul artistei.

(w882) artisti

Acesta este scenariul spectacolului Dăruiește Românie!, de vineri, 5 martie, ora 21:00, prin care Carmen Târnoveanu vă reamintește că la TVR InternaționalCu tine începe primăvara!.

Emisiunea va fi transmisă, în reluare, la TVRi, sâmbătă, 6 martie, ora 4.00, respectiv, ora 15.00 (ora României).

Publicul din România poate urmări emisiunea Dăruiește Românie! sâmbătă, 6 martie, ora 15.30, la TVR 3. Reluarea emisiunii, la TVR 3, va avea loc duminică, 7 martie, ora 3.00.

***

ECHIPA:

Moderator/Realizator: Carmen Târnoveanu

Editor imagine: Liliana Năstase

Director imagine: Vlad Tănase

Regizor tv: Karola Martin

Director artistic: Dan Manoliu

Producător: Raluca Amzăr

***

Din 1 martie, la TVR InternaționalCu tine începe primăvara!, o campanie prin care poveștile și experiențele de viață ale unor personalități remarcabile ne invită la un exercițiu de admirație prin care celebrăm frumusețea, delitecatețea, dar și forța, curajul și încrederea.

Campania Cu tine începe primăvara! cuprinde o serie de interviuri pe care le regăsiți în programele TVR Internațional, în care, rând pe rând, figura - potret dezvăluie destinul multora dintre româncele aflate departe de primul acasă.

13:30 Dăruieşte Românie!

* Carmen Târnoveanu vă provoacă să dăruiți Românie, în fiecare sâmbătă, de la ora 13.30, la TVR 3.

Parada tuturor artiștilor români se vede acum la TVR 3, în emisiunea Dăruiește Românie! în care vom promova oamenii talentați ai României, de peste tot din țară și din străinătate.

Regizor tv Manuela Apostol

Moderator, producător Carmen Târnoveanu

14:55 FILLER

*ABC-ul democratiei *Studioul teritorial Iaşi

*Personalități care expun o idee pe care o consideră crucială pentru înțelegerea politicii.

Producator Ovidiu Mihaiuc

 
Gheorghe Roșoga - „Vorbe de duh, povestiri cu tâlc”

Cartea interpretului Gheorghe Roșoga și cariera lui artistică sunt subiectele reportajului din ediția „Lumea de aproape" de marți, 23 aprilie, de ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Matematica în universul adolescenței, un exercițiu propus în „Lumea de aproape

Miercuri, 24 aprilie, de la ora 17.30, pe TVR3 puteți urmări un reportaj pregătit de TVR Iași, despre întrecerile, problemele și mizele elevilor.

 

#tvr3