loader
Foto

Căutăm pașii spre bucurie la "Spirit și credință"

Sâmbătă, 13 decembrie, de la ora 7:30, la TVR3, în cadrul emisiunii "Spirit și credință" moderatorul emisiunii, preotul Adrian Stănulică, a avut bucuria de a-i avea parteneri de dialog pe doamna Adriana Rotaru - psiholog  și pe părintele Florin Iliescu - preot la Parohia "Înălțarea Domnului" din Craiova.

 

Spirit și credință

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

În viața de zi cu zi, oamenii fac lucrurile din inerție, fără să se gândească la o finalitate și, de cele mai multe ori, aceste lucruri nu le fac cu plăcere, cu pasiune.

La Spirit și Credință am vorbit, de această dată, despre bucurie. E drept, bucuria se trăiește și vorbim foarte puțin despre ea. În ultima perioadă, tot mai mulți oameni sunt înclinați să spună că nu au motive șă fie bucuroși sau cse întreabă ce motive le rezervă viața pentru a fi cu adevărat bucuros? Toate aceste lucruri care ne îndepărtează de această stare de fericire ne fac să ne pierdem echilibrul sufletesc și astfel viața noastră, în loc să fie una liniștită și frumoasă, devine una fără sens.

Bucuria unui om depinde de modul cum percepe viața. Un creștin autentic percepe bucuria provenind din suferință. Acestea sunt unele dintre concluziile la care au ajuns invitații părintelui Adrian Stănulică.

22:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

0:00 În prelungiri (R)

*Studioul teritorial Timişoara

*Emisiunea prezintă actualitatea sportivă , problemele sportului din zonă, sportul de ieri şi de azi prin prezenţa în studio a unor personalităţi sportive în activitate sau unor foste glorii ale sportului, materiale filmate şi invitaţi despre ramuri sportive mai puţin cunoscute şi practicate.

Producător Florin Mihoc

(Reluare)
 
Corina şi Andrei Giurgiu, invitați la

O nouă ediție "familiON" este difuzată sâmbăta, 18 mai, de la ora 11:00 pe TVR 3 și de la ora 17:00 pe TVR Iași.

"Dăruiește Românie!", sâmbătă, la TVR 3

publicat: vineri, 17 mai 2024

Carmen Târnoveanu, gazda emisiunii "Dăruiește Românie!" vă așteaptă  sâmbătă, 18 mai, de la ora 13:30, la TVR 3.

Ion Haiduc deschide noul sezon al emisiunii “Din Arhiva TVR”

Expresiv, carismatic și cu tolba plină de povești ca un haiduc adevărat ce este, actorul Ion Haiduc deschide seria emisiunilor “Din Arhiva TVR”, ...

 

#tvr3