loader
Foto

Galerie foto

Cine Dăruiește Românie?

Vinerea, de la ora 21.00, la TVR Internațional și online pe TVR+, avem toate șansele să aflăm răspusul complet. Carmen Târnoveanu v-a dat întâlnire cu Gheorghe Gheorghiu, Cezar Oatu, Verdini, Duo Romance și Teatrul Muzical Ambasadorii.

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Suntem în plină desfășurare cu ediţiile speciale de promovare a campaniei de strângere de fonduri din care vor fi acordate burse pentru continuarea studiilor de liceu copiilor înscriși în programul Vreau în clasa a IX-a al Fundației World Vision.

Așa cum știți, în sezonul 6, emisiunea Dăruiește Românie!” a primit, din partea Fundatiei World Vision, invitația de a fi Ambasadorul Copiilor de Pretutindeni. Televiziunea Română susține educația şi, în cazul nostru, vorbim chiar de educația copiilor din medii defavorizate, iar acum, împreună cu românii de pretutindeni, construim o echipă solidă, echipa binelui, cum îi spune Carmen Târnoveanu, gazda emisiunii. Educația este singurul proces prin care toți putem schimba, în bine, ziua de mâine.

(w882) daruieste

Fundația World Vision derulează programul “Vreau în clasa a IX-a” de 12 ani. Programul îi ajută pe copiii lipsiți de posibilități materiale din șase județe din România (Dolj, Vâlcea, Cluj, Iaşi, Vaslui şi Ialomiţa), oferindu-le burse lunare care să le asigure accesul la şcoală și care acoperă o parte dintre nevoile de bază şi le formează abilităţi de viaţă independentă, participare în programe de consiliere vocaţională şi activităţi de dezvoltare personală, programe de internship şi stagii de practică oferite de companiile partenere, voluntariat şi implicare civică, activităţi de mentorat, activităţi culturale şi tabere de vară pe diferite tematici. Toate aceste activităţi social-educaţionale reprezintă un pachet de servicii personalizate pentru elevii din mediul rural, care au scopul de a-i pregăti pentru viaţa de adult şi de a le oferi şansa construirii unui viitor mai bun.

Invitații noștri au acceptat provocarea de a Dărui Românie prin fapte bune, devenind astfel ambasadori ai binelui.

Gheorghe Gheorghiu

(w882) daruieste

Cezar Oatu

(w882) daruieste

Verdini

(w882) daruieste

Duo Romance

(w882) daruieste

Teatrul Muzical Ambasadorii

(w882) daruieste

Vă așteptăm vineri, la TVR Internațional, de la ora 21.00! Pentru fapte bune, suntem împreună noi, români de pretutindeni.

****

Sezonul 6 al emisiunii „Dăruiește Românie!” vă prezintă spectacolul unei Românii în care faptele bune joacă rolul principal. Așadar, vă aşteptăm în fiecare săptămână, vineri, de la ora 21.00, să Dăruiţi Românie! Este nevoie de fiecare dintre noi! Fiecare separat şi toţi împreună să aşezăm o cărămidă la temelia formării unui tânăr.

Accesaţi worldvision.ro pentru a afla cum puteţi face parte din echipa binelui și astfel, să Dăruiți Românie!

***

Emisiunea poate fi urmărită la TVR Internațional şi online pe TVR+.

Moderator și realizator: Carmen Târnoveanu

Producător: Raluca Amzăr

Director de imagine: Paul Protopopescu

Regizor tv: Manuela Apostol

11:00 Toţi împreună

*Emisiune în limba maghiară *Studioul teritorial Cluj

Producător Feketelaki Tibor

Transmisiune in regim de direct

12:50 Teleshopping-Publicitate

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Noul sezon al emisiunii "Călător de Meserie" debutează în această săptămână cu povestea cetății din Târgu Mureș, o oază de relaxare, un loc în ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvr3